Де підстригти дитину

634

Багато батьків стикаються з проблемою «як підстригти дитину без сліз». Для того, щоб всі учасники процесу завжди відчували тільки приємні емоції від стрижки, дуже важливо з самого раннього віку сформувати позитивне ставлення дитини до процесу. Дуже часто батьки до певного віку стрижуть дітей вдома. Але оскільки далеко не всі з нас володіють перукарськими навичками, то результат часто залишає бажати кращого. Доросла перукарня-теж не найкращий варіант для стрижки дитини, так як діти часто лякаються незнайомої обстановки, стригучої машинки або ножиць, засмучуються або відмовляються сидіти нерухомо, заважаючи працювати майстру. З цієї причини небагато майстрів, що працюють з дорослими клієнтами, погоджуються стригти маленьких дітей.

Якщо ваша дитина не любить або зовсім відмовляється стригтися, спробуйте відвідати один зі спеціалізованих дитячих салонів краси. Зверніться за посиланням детская парикмахерская в Киеве та запишиться до майстра-перукаря. У такому салоні все спеціально продумано для того, щоб розважати і відволікати дітей, а досвідчені майстри, що працюють з дітьми, роблять все можливе для того, щоб їм було комфортно. В Києві таких салонів ще не багато, і в цій статті ми розповімо про одного з них.

Дитячий салон “Масик” перетворю стрижку в веселощі. Веселощі починається відразу, як тільки діти переступають поріг цього салону краси! У зоні очікування є все необхідне, щоб розважити дітей – відеоігри, матеріали для творчості та іграшки. Діти приходять в захват коли голову перед стрижкою їм миють спеціальним шампунем . Щоб не було нудно в процесі стрижки, можна вибрати мультфільм за смаком або принести свій. Дівчатка можуть влаштувати вечірку і насолодитися спа-доглядом для волосся, замовити манікюр, тематичну зачіску, аквагрим або макіяж для урочистої події. “Масик”– сімейний салон краси, де для дітей зроблено все, щоб вони могли відчути себе дорослими. Маленьких і великих принцес чекають всі види догляду – від манікюру до догляду за обличчям. Це відмінна можливість для мам і дочок провести час разом. Після стрижки кожному маленькому відвідувачу дістається льодяник в подарунок. Одним словом тут передбачено все для вашого малюка, все для того, щоб дитина могла звикнути до обстановки і наступного разу прийти на стрижку з задоволенням і радістю.