Ікона бодіпозитиву: чому феміністки звинувачують дочку мадонни в хайпожорстві

298

Зі світом моди лурдес пов’язана з самого дитинства-разом з матір’ю вона брала участь в найгучніших рекламних кампаніях. Мадонну одягали провідні дизайнери світу, що не могло не вплинути на почуття стилю і сформувати відмінний смак у лурдес. Будучи підлітком, вона захопилася дизайном одягу і почала допомагати мамі розробляти сценічні костюми. А пізніше разом зі знаменитою матір’ю лола запустила лінію молодіжного одягу. У 15 років дівчина завела блог, де ділилася порадами по моді і красі і не соромлячись прилюдно критикувала стиль матері. Особливо їй не подобалися шкіряні речі медж.

Потенціал лурдес як моделі вперше відзначила діайнер стелла маккартні. Вона запропонувала дочці мадонни стати обличчям її нового парфуму і та, недовго думаючи, погодилася: «я знала лолу з самого її народження. Було дивно дивитися, як вона росте і перетворюється з дівчинки в молоду жінку. Це її перша рекламна кампанія. І лола в ній по-справжньому вистрілила. Вона незалежна, жива і волелюбна дівчина. Незважаючи на те, що народилася вже в центрі уваги, вона твердо стоїть на ногах».

Настільки твердо, що не стала подібно матері доводити своє тіло до досконалості в спортзалі і звертатися за допомогою до пластичних хірургів. Лурдес обрала тернисту дорогу бодіпозитиву.

Вона не сидить не дієтах, обожнює їжу з макдональдса, зі спортивних навантажень визнає тільки біг і лише іноді, і звичайно, виступає за природність у всьому. Так, головною фішкою лурдес як моделі стала демонстрація на фото своїх неголених пахв і ніг. За бритву дочка-бунтарка мадонни не готова взятися навіть заради рекламних кампаній великих брендів. Те ж саме і з питанням модельної стрункості.

” мені подобається носити кроп-топи, але я не готова заради цього качати прес! – заявляє старша спадкоємиця поп-діви. – та й навіщо? я і так богиня!”

Треба віддати належне, “богині” леон і правда вдається ефектно обрамляти свою природну харизму: в її гардеробі речі в дусі гранжу і панку, неохіппі, короткі шорти і топи кроше, сукні з сіток і богемні прикраси з бісеру і каменів, яскраві ремені і кросівки, кросівки, кросівки. Трапляється і настрій, коли вона міксує кольорові шуби і кеди (обов’язково з високими шкарпетками).

Цей внутрішній дух свободи проявляється і в поведінці дочки поп-ікони. То її застають на гаваях, що вживає заборонені речовини, то на показі-перформансі бренду desiqual — в 2019 році леон відкрито цілує іншу модель. Погодилас вона і на роль з відвертими сценами в новому фільмі педро альмодовара.

Ідеальне втілення стрітвір-культури, зразок для фем-спільноти, ікона бодіпозитиву. Так чому ж вона не догодила тому самому фем-спільноті? його представники впевнені: лурдес леон починає також, як колись робила її мати-хайпує на актуальному порядку. Принцип простий: краще нехай про тебе говорять погано, ніж взагалі не говорять.

” це не більше, ніж позерство, — каже активістка із захисту прав китайських жінок сяо мейлі. – якщо жінка транслює світу, що вона за природність, за прийняття себе у всьому, то вона не буде витрачати час на макіяж, манікюр, не буде довго вибирати одяг і взуття під них. Адже це все заради того, щоб порадувати ще й оточуючих. А в чому тоді свобода? виходить, єдиний жест бодіпозитива лурдес-це неголені пахви, які вона знову ж показує на обкладинках глянцю».