Кепі, хустки і панами: жіночі головні убори осені-зими 2021

572

/краса і здоров’я. Відносини / мода і стиль. Аксесуари

  • кепі
  • бере
  • капелюхи
  • в’язані шапки
  • панами
  • хустки
  • хутряна шапка

Кепі завойовують вулиці, помпони знову на висоті, широкополі капелюхи не виходять з моди, а хустки і хутряні шапки стрімко повертаються.

які головні убори вибрати в сезоні осінь-зима 2021-2022? розповідаємо про модні тенденції.

Кепі

Справжній тренд сезону – головні убори з козирком. У моді кепки, кашкети і навіть утеплені бейсболки. Але головний хіт-кепі. Дизайнери пропонують вибирати моделі з фетру, які тримають форму, і шкіряні кепі. Втім, можна знайти модний варіант з будь-якого матеріалу. Шанувальниці ретро можуть доповнити кепі такою стильною деталлю, як вуаль.

бере

Вічна осіння класика не здає позиції. Бере додає будь-якому образу романтики і елегантної простоти. Деталі ж можуть бути самими різними: в моді берети зі шкіри і оксамиту, кашеміру і штучного хутра, з написами, перлами і стразами. Актуальна буде як новинка-в’язаний бере оверсайз, так і строгі чорні моделі.

Капелюхи

У цьому сезоні можна сміливо носити капелюхи самих різних форм і забарвлень. На піку моди-широкі поля, фетрові федори і рибальські капелюхи (панами з подовженими полями ззаду), а також капелюх-відро.

В’язані шапки

Затишні в’язані шапки як і раніше актуальні. Тонкі або грубої в’язки, з візерунками або хижим принтом, біні або шапки з помпонами відмінно доповнять будь-який образ. Вони зручні і універсальні. В’язані біні з великими вилогами тепер носять так, щоб шапка стирчала наверх, як ковпак.

панами

Колись предмет літнього гардеробу, панама ось вже який сезон супроводжує нас і в холодну пору року. Панами виглядають як і раніше свіжо і стильно і поєднуються з будь верхнім одягом.

хустки

Шовкові хустки і косинки незамінні в останні теплі дні цієї осені. Хустку можна носити, зав’язавши вузлом під підборіддям або обмотавши навколо шиї – як дівчата з 60-х.або ж звернутися до 2000-м і носити його у вигляді бандани, зробивши вузол на потилиці. Найнесподіваніший варіант-хустку, пов’язану під капелюх. У моді хустки з принтом, мереживом, кашемірові і в’язані.

хутряна шапка

Панами, берети, кепі, шапки-вушанки, капори та інші актуальні моделі в цьому році представлені варіантами з натурального і штучного хутра. Дизайнери пропонують навіть хутряні бейсболки і хустки. І справді, що може бути краще хутра, коли на вулиці мороз?