Коктейльне плаття і жовті кеди: шайло джолі-пітт затьмарила маму на римському фестивалі

569

Черговий фільм з марвелівської саги про супергероїв скоро виходить у світовий прокат. Минулої неділі анджеліна джолі, яка зіграла в ньому одну з головних ролей, вийшла на червону доріжку на римському кінофестивалі, щоб представити стрічку глядачам і критикам.

Але справжньою зіркою заходу на цей раз стала одна з дочок актриси, шайло. Нагадаємо, 15-річну дівчину називають найвідомішою і скандальною дочкою джолі і пітта.

З чотирьох років шайло вимагала називати себе джоном, одягалася як хлопчик і, судячи з необережних висловлювань її батьків у змі, мріяла про зміну статі.

Це можна було б вважати дитячим капризом, але з віком ситуація не змінювалася. До останнього часу спадкоємиця найвідомішої в світі голлівудської пари (хоч і колишньої) не зраджувала своїм звичкам: вона продовжувала коротко стригтися і носити штани замість суконь. Зовні її було абсолютно не відрізнити від хлопчика, правда, досить миловидного.

Але зараз вона раптово перетворилася з пацанки в справжню юну леді. І треба сказати, досить стильну. Кілька днів тому вона вже з’являлася з анджеліною на одному прем’єрному показі. Тоді шайло вперше одягла вечірню сукню, нехай і не найвдаліше.

А зараз трохи підкоригувала свій стиль. І на після червоної доріжки римського кінофестивалю про дівчину говорили навіть більше, ніж про її знаменитій мамі. Чорне коктейльне плаття versace шайло скомбінувала з яскравими жовтими кедами з плямистим леопрадовим принтом. І навіть модні критики зійшлися на тому, що виглядало це максимально стильно і яскраво.

Якщо шайло продовжує в тому ж дусі, то, здається, ми знаємо, хто стане королевою червоних доріжок нового покоління. Будемо чекати її нових виходів у світ. Судячи по задоволеному обличчю дівчини, їй починає подобатися публічність.

А поки пропонуємо згадати, як змінювалася шайло джолі-пітт з віком.

+10

Ліда буслаєва