Лід тріснув: в мережі розсекретили кохану слепакова

395

Вічно можна дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече і вода і як семену слепакову приписують романи зі знаменитими красунями. Одна з таких інтрижок коштувала гумористу розлучення: інсайдери повідомили, що тесть семена найняв детективів, які вистежили «маршрут наліво». У це охоче віриться: мільйонер ігор аванесян, за чутками, спочатку був проти шлюбу дочки карини з семеном.

Так що коли підвернувся момент, підприємець викрив зятя в невірності і став свідком розірвання шлюбу. Слєпаков схуд на 13 кілограмів після розставання з дружиною, відмовився від куріння і алкоголю, почав займатися спортом. І поки співчуваючі передплатники обнадіювали гумориста в тому, що він ще зустріне свою долю, інші користувачі катували себе здогадками: для кого ж вся ця трансформація?

Першою “підозрюваною” була світлана ходченкова, якій вже не перший рік приписують роман з семеном. Здається, це вже навіть увійшло в традицію: актриса стабільно вважається супутницею резидента comedy club, але завжди заперечує будь-який романтичний зв’язок. Другий претенденткою на серце холостяка останнім часом стали називати зою зінов’єву: молода актриса два роки тому брала участь в проекті слєпакова, який і приніс їй популярність.

Але тепер в мережі заговорили про іншу красуню — нещодавно поруч з семеном помітили аглаю тарасову, і, здається, пара не ховається.

Артисти дружать — це не секрет. Зірка фільму» лід ” іноді коментує instagram-пости гумориста, захоплюється співом його сестри. Говорили, що аглая і семен навіть ходили на побачення, але підтверджень, за традицією, так і немає. І якщо зустрічі тет-а-тет заховати можна, то вихід у світ на очах у десятків людей вже ніяк не прикрити, і тарасова зі слєпаковим на нього зважилися.

В єврейський музей толерантності семен прийшов разом з аглаєю, щоб відзначити наступаючий рош ха-шана — єврейський новий рік. Ніяких спільних кадрів інтернет-сищикам роздобути не вдалося, але очевидці наполягають: парочка прибула разом. У тому, що слєпаков пара була присутня в музеї, сумніватися не доводиться: їх зобразив мартін авербух, який теж приїхав на свято.

У мережі стали з’являтися чутки про те, що семен і аглая разом вже не перший місяць. Що ж, враховуючи сталість подібних повідомлень, це може виявитися правдою. Тим більше, якщо відзначати рош ха-шана вони почали разом – що це, якщо не серйозні відносини?

123…15

В даний момент і аглая, і семен офіційно вільні

дивитися галерею

Єлизавета чепрасова