Макароніна або динозавр: тайра бенкс у кутюрній сукні перетворилася на мем

352

Тоді ця дівчина з незвичайною зовнішністю і ідеальною фігурою могла дозволити собі будь-які наряди. І щосили цим користувалася. Її розкішні і при цьому дуже спокусливі сукні, в яких тайра з’являлася і на показах, і на червоних доріжках, і на зіркових вечірках, ставали об’єктам бажання всіх модниць.

Бенкс давно відійшла від модельної кар’єри. Ще в середині нульових вона вирішила змінити сферу діяльності і зробила блискучу кар’єру на тб. Проект “топ-модель по-американськи”, придуманий і втілений тайрою, став світовою франшизою і приніс їй не тільки славу, але і мільйони доларів.

Після цього бенкс продовжувала телекар’єру, писала книги, виступала продюсером, і все у неї виходило ідеально.

Але пристрасть до ефектних і навіть трохи химерним нарядам у тайри залишилася. На жаль, останній з них, на шоу «танці з зірками», інтернет-користувачі не оцінили.

Стиліст тайри попросив дизайнера house of jmc джуліана мендеса “створити сукню, придатну для королеви”. Наряд відтінку бордо з ефектними «крилами» і довгим шлейфом був дійсно незвичайним і підкреслював яскраву зовнішність зірки.

«крила або віяло?”- кокетливо запитала ведуча у своєму мікроблозі у шанувальників, маючи на увазі декор сукні. Але у тих наряд викликав зовсім інші асоціації.

Чому тайра виглядає як паста фарфалле?

Що за костюм плащоносної ящірки носить тайра?

Тайра бенкс виглядає так, ніби щойно вбила ньюмана в парку юрського періоду

Ось як повторити сукню тайри бенкс своїми руками

Екс-модель поки ніяк не відреагувала на ці меми. Хоча, здається, за роки своєї роботи тайра навчилася сприймати подібні речі з гумором.

Ось як тайра бенкс виглядала на піку модельної кар’єри

+14

Ліда буслаєва