П’ять тисяч рублів на годину: молодший син орбакайте розповів, скільки заробляє в москва-сіті

284

Молодшому синові христини орбакайте дені байсарову цієї весни виповнилося 23 роки. Молода людина відучився в престижному британському вузі і вже навіть став заробляти свої перші гроші. Після повернення в москву онук алли пугачової вирішив відкрити власний бізнес-консалтинг-агентство з організації масових заходів. У фірмі він вирішив взяти на себе відразу всі обов’язки — як креативні, так і управлінські: дені є і генеральним директором фірми «аутерра», і фотографом.

Вартість своїх послуг дені не приховує. Витрати клієнтів безпосередньо залежать від запиту. Наприклад, потрібно буде розрахувати витрати на оренду студії або приміщення, обладнання та реквізиту. А ось ставка за консультацію у байсарова фіксована.

«беру 4-5 тисяч рублів на годину. Фірма поки не глобальна. Але треба з чогось починати”, – ділиться син орбакайте.

Дені розповів, що вести власний бізнес йому допомагає батько-підприємець руслан байсаров. Чоловік входить до списку forbes «200 найбагатших бізнесменів росії» зі статком у 900 млн доларів. За словами сина власника “тувинської енергетичної промислової корпорації”, він хотів би якомога швидше здобути фінансову незалежність, хоча прекрасно усвідомлює, що для цього йому ще доведеться набратися досвіду.

Свою компанію дені байсаров зареєстрував ще в лютому, за найкрутішою адресою в москві – його офіс розташований в 31-поверховому бізнес-центр» вежа 2000 ” в москва-сіті. Там же знаходяться і офіси підконтрольних його батькові компаній.

Сам підприємець-початківець зазначає, що зіркова мама також надає йому підтримку в новій справі. За словами дені, крістіна орбакайте зробила все, щоб вкласти в його молоду голову потрібні знання і підготувати благодатний грунт для розвитку бізнес-навичок.

Батьки дені перебували в цивільному шлюбі і розлучилися через три роки після його народження. За неофіційною версією змі, головною причиною розставання стали безконтрольні ревнощі чеченського підприємця. Кажуть, справа доходила до рукоприкладства.

При цьому сам руслан байсаров через час говорив, що вся справа була у владній позиції матері його коханої. Він навіть звинувачував аллу борисівну в тому, що це з її подачі в пресі заговорили про його розставання зі співачкою.

” мені безперервно дзвонять всякого роду володарі високих чинів і звань з вимогою “шанувати примадонну”. Я звикаю до образу “ісчадія пекла”. В результаті всіх цих подій і особливо їх висвітлення в змі наша сімейна драма стала виглядати як публічний фарс, а вас в інтернеті вже прозвали тещею всієї русі. Немає нічого більш руйнівного для сім’ї, ніж власницька, егоїстична і настирлива любов матері до заміжньої дочки або одруженого сина, що породжує активну нелюбов до зятя або невістки», — звертався байсаров до примадонні.

Після розставання із зіркою руслан байсаров і далі зустрічався тільки з довгоногими красунями. Модель аліна цевіна народила йому сина елмана, а манекенниця на ім’я юлія подарувала доньку далі. Потім був шлюб з чеченкою мадіною гайтаєвої, в шлюбі з якою на світ з’явилися два спадкоємці — амін і амір.

Крістіна орбакайте теж знайшла своє щастя — з підприємцем михайлом земцовим вона разом вже 16 років. Подружжя виховує спільну дочку клавдію.

123…15

Навесні 2005 року земцов і орбакайте офіційно розписалися у флориді. Для обох це був перший офіційний шлюб-попередні відносини з пресняковим і байсаровим артистка вирішила не оформляти

дивитися галерею