“могли не довезти”: батько жанни фріске поділився деталями її лікування

347

Жанни фріске не стало в 2015 році, а говорять про неї донині. Артистка боролася з агресивною формою раку головного мозку. Дізналася про страшну недугу співачка ще під час вагітності, тому відмовилася відразу приступити до хіміотерапії. Жанна дуже боялася нашкодити майбутньому малюкові. Навіть рідним зірка нічого не говорила про свій стан. Але після народження платона не помітити смертельну хворобу жанни було неможливо.

У 2014 році жанна почала лікування в нью-йорку. Батько співачки володимир копилов пояснив, чому його дочку не стали лікувати в росії.

«мені здається, тут так само лікували б, те ж саме робили. Так захотіла жанна, вона так вирішила. По-перше, вона там була в цей час, тобто перевозити її було дуже важко. Сказали, що можуть її не довезти».

Володимир розповів, що їй почали колоти нові ліки від раку, від якого жанні стало набагато краще. У неї почалася ремісія, вона навіть змогла самостійно ходити. Але на черговому кт лікар виявив нові тривожні деталі.

” велика пухлина почала розпадатися на маленькі. Думали, що все вже. А потім останній раз прийшли на кт. Він сказав: “мені не подобається, що там якась тоненька жилка, яка з лівого боку мозку перейшла на праву. Це дуже погано”. І, дійсно, це почало рости і рости, і після цього вона вже все, до тями так і не приходила», — розповів копилов в ефірі програми «зірки зійшлися».

Нагадаємо, що жанна фріске і дмитро шепелєв стали зустрічатися в 2011 році. А вже в 2013 році з’явився син платон. Зараз шепелєв воює з сім’єю фріске через хлопчика. Ведучий не дає родичам спілкуватися з платоном.

Валерія залевська