Мій маленький must have в манікюрі-лак для нігтів 3 в 1 від belweder

269

Якщо ви, також як і я, не є прихильницями покриття з використанням гель-лаку на своїх нігтиках, а віддаєте перевагу звичайним лакам, тоді, думаю, що і у вас були ситуації, коли часу мало, а потрібно ще встигнути зробити манікюр. Бажано, щоб швидко, просто, красиво і універсально (щоб до всього підходив). Мене в подібній ситуації виручає лак для нігтів 3 в 1 від belweder (франція). До того ж, він відмінно виглядає, як на коротких, так і на довгих нігтики.

лак для нігтів 3 в 1 від belweder

зовнішній вигляд :

Картонна упаковка має незвичайну тригранну форму і симпатичний дизайн в біло-рожевій колірній гамі. На упаковці є вся необхідна інформація (обіцянки виробника, склад, рекомендації по використанню та ін.).

упаковка

Скляний флакон, об’ємом 8 мл. Також має тригранну форму, але з більш округленими гранями.

симпатичний флакон

Кисть акуратна з прямим зрізом, але трохи менше, ніж стандартна. Користуватися їй зручно.

маленька кисть

консистенція і запах:

Консистенція у лаку дуже вдала-він не густий, але і не надмірно рідкий. При нанесенні не тече.

Як і у більшості лаків, запах стандартний — різкий, швидко випаровується.

Лак не містить толуол і формальдегід, це звичайно ж вагома його гідність.

застосування:

Лак позиціонується, як уходовое засіб, але використовую я його саме в декоративних цілях. Крім того, він може виступати, як база при використанні під будь-який кольоровий лак і як топове покриття, наприклад, у french-манікюрі.

Лак легко і швидко наноситься, не полосит, висихає досить швидко, а також легко видаляється з нігтя будь-якою рідиною для зняття лаку.

Лак відмінно вирівнює поверхню нігтя і надає красивий блиск. Фініш-напівпрозора текстура з глянцевим покриттям.

опис відтінку:

При нанесенні в 1 шар виходить глянсове покриття з найлегшим рожевим відтінком. Але, я люблю наносити лак в 2 шари, тоді колір виходить більш помітний — холодний, рожевий відтінок.

Залежно від кута зору відтінок може бути більш явним або ж більш прозорим.

Мій манікюр «на бігу» і на нігтях не в самому їх ідеальному стані. Але, що є в даний момент 🙂

покриття в два шари

при штучному, неяскравому, холодному світлі

при денному освітленні

Відмінно виглядає на коротких нігтях

на коротких нігтях на сонці і в тіні

загальне враження:

Цей лак я використовую виключно в декоративних цілях, а не як лікувальний засіб, тому виходячи з цих моїх очікувань він мене повністю влаштовує.

Лак надає моїм нігтям здоровий і доглянутий зовнішній вигляд, нейтралізує жовтизну нігтьової пластини, згладжує рельєф і легкий у використанні — це саме те, що я чекала від нього.

А якщо він ще й додатково захищає мої нігті від розшаровування і грибка, ну що ж, це приємний бонус. Хоча, мені гріх скаржитися на якість своїх нігтів — вони добре ростуть, не шаруються, не крихкі і не надмірно кам’яні. А ось з невеликим рельєфом і жовтизною, як я і писала вище, цей лак відмінно справляється.

Стійкість у лаку непогана близько 5 днів, потім на лаку з’являються «зморшки».

Мені дуже подобається користуватися даними лаком, з ним я легко і швидко можу перетворити свої нігті в більш доглянуті, здорові і красиві. Мені подобається красивий ніжно-рожевий відтінок з холодним подтоном, він доречний в будь-якій ситуації і поєднується з усіма моїми образами. Це вже моя друга упаковка цього лаку, я і в майбутньому обов’язково буду його повторювати.

вже друга упаковка!