Смачно, але не корисно: кейт міддлтон розсекретила улюблену страву

405

Кейт міддлтон завжди була відома своїми витонченими формами. Герцогиня ніколи не приховувала, що допомагають їй підтримувати форму правильне харчування і спорт. Але на подив шанувальників багатодітна мама зізналася, що любить себе балувати шкідливою їжею.

Несподівану заяву міддлтон зробила під час британської кампанії з інформативності про ментальне здоров’я. Кейт розповіла, що періодично готує для себе і своїх дітей макарони з сиром, які вони так сильно люблять. Виявилося, що крім герцогині її шестирічна дочка шарлотта теж без розуму від цієї страви і любить допомагати мамі в його готуванні. Про це повідомив сайт express.

До цього дружина принца вільяма не раз відзначала взаємозв’язок якості їжі, рівня енергійності і самопочуття. Кейт впевнена, що їжа здатна сильно впливати на ментальне здоров’я, тому до вживання страв потрібно підходити з розумом.

Взагалі, у всій королівській родині до їжі ставляться усвідомлено, намагаючись споживати тільки корисні продукти і дотримуватися правильного режиму харчування. Так, під час вагітності беатріс розповіла про свій раціон, який допомагав їй підтримувати себе у формі під час вагітності.

Анастасія антоновська