Стан здоров’я лариси гузєєвої 13 жовтня 2021 року: сама страхом посилює хворобу

448

Зіркова пацієнтка вже два тижні перебуває під наглядом лікарів у комунарці — головній коронавірусній лікарні країни. Ведучу шоу» давай одружимося ” госпіталізували майже відразу після прибуття з криму, де вона проходила детокс-процедури для схуднення. На жаль, на півострові головна сваха країни підхопила ковід, і стан здоров’я лариси гузєєвої 13 жовтня 2021 року значно погіршився з того моменту.

Втім, експерти вважають, що телеведуча могла заразитися вже в москві. “цілком можливо, що вона переохолодилася до такої міри, що захворіла бактеріальною пневмонією. З цією пневмонією вона потрапила в комунарку, де заразитися легше легкого, це ж зосередження вірусу», — розповіла нам пульмонолог асмік румянцева. Але це тепер вже на найголовніше, важливіше розуміти, як протікає хвороба.

Після госпіталізації стан лариси стало швидко погіршуватися. До лікарні вона прибула без видимого ураження легень, але через кілька днів лікарі встановили, що ковід подіяв на 7% легеневої тканини. Ще через деякий час відсоток ураження піднявся до 50 (ліва легеня) і 60 (права). Медики прийняли рішення лікувати зірку переливанням плазми, але від цього способу вона відмовилася.

Інсайдери з комунарки повідомили, що гузєєвої підключили кисневу маску і почали терапію вітчизняними ліками «артлегіа». Телеведуча вийшла на зв’язок з шанувальниками і зізналася: «мені страшно». А потім замовкла майже на тиждень, і стан здоров’я лариси гузєєвої 13 жовтня 2021 року можна описувати тільки зі слів інсайдерів, а не самої зірки.

Експерти стверджують: страх перед ковидом тільки допомагає хворобі перемогти. Це не надуманий симптом, а цілком логічна закономірність: через піднявся рівня стресу падає імунітет, знижується опірність інфекції. Анестезіолог-реаніматолог клінічної лікарні міста кемерово павло большанін пояснює: “пацієнти стають емоційно нестабільними і самі починають” руйнувати»своє здоров’я”.

Приятелі головної свахи країни стверджували, що після госпіталізації та відразу згадала страшний випадок, коли від коронавірсной інфекції помер оператор з програми «давай одружимося». “складна психологічна ситуація через це була. Але це сталося не зараз, а минулого року. Всіх заходів безпеки лара на зйомках дотримувалася строго”, – розповідала подруга гузєєвої.

Телеведуча також жорстко критикувала тих, хто порушував карантин. “треба їм сказати:” ідіть, заражайтеся і вмирайте»”, — відрізала телесваха і запропонувала всіх порушників відправляти працювати в лікарні, щоб вони своїми очима побачили результат власної безвідповідальності.

Так що актриса і без госпіталізації була вкрай стурбована небезпекою ковіда, а тепер стан здоров’я лариси гузеевой 13 жовтня 2021 року багато в чому залежить від її самопочуття і спокою.

Єлизавета чепрасова