Наташа корольова розповіла, за якої умови дозволить своєму синові одружитися

326

19-літній архип глушко-син наташі корольової і тарзана — вже давно живе зі своєю 20-річною дівчиною мелісою волинкіною. Пара займається танцями, беруть участь у змаганнях зі стрип-пластики і навіть встигли здобути перемогу на одному з недавніх конкурсів.

Регулярно шанувальники цікавляться думкою зіркової матері про особисте життя її єдиної дитини. На всі питання наташа корольова відповідає спокійно, пояснюючи, що вже давно прийняла до себе в будинок обраницю сина — молодим виділили цілий поверх сімейного заміського котеджу. При цьому на рішенні з’їхатися наполягла сама дівчина. Батьки її цивільного чоловіка поставили лише одну умову-вона повинна відмовитися від роботи в стриптизі.

” я прекрасно на це реагую, тим більше в наш альтернативний час… Слава богу, що з дівчиною зустрічається. Це вже добре. Але ж могло б бути все по-іншому. Шляхи господні несповідимі, так що це все нормально», — ділилася зіркова мати.

А не так давно в мережі пішли чутки про те, що архип вже встиг стати чоловіком. Цим припущенням є пояснення, але головне — кільце на безіменному пальці молодої людини. Ось тільки за словами королевою, її 19-річний син поки про шлюб не думав.

” він все-таки розуміє: щоб одружитися, потрібно забезпечувати свою сім’ю. А для цього необхідно здобути освіту і в чомусь відбутися, щоб в майбутньому взяти відповідальність за людину, яка поруч з тобою. А там і діти підуть відповідно. Історія про одруження-поки не про нього. Хоча в інтернеті понаписали, що він одружився. Ні, ще не одружився”, – зазначила наташа.

Тепер же шанувальники тарзана і королевою цікавляться-коли ж вже відбудеться весілля молодих? за словами наташі, найближчим часом архип буде зайнятий переважно навчанням без можливості заробляти. А саме стабільний заробіток і самостійність, на думку його матері, є необхідною умовою для того, щоб почати життя в офіційному шлюбі.

” коли буде весілля, ви нам повірте, офіційно оголосимо! хлопець-то красивий, ще думаю, не одне фейкове весілля будемо відзначати… ” – поділилася королева.

Крім танців архипа захоплює ще й східна культура. Він планує вивчити японську мову – і для цього вступив на японіста.

Також молода людина пробує себе в якості ведучого і співака. Правда, повторювати долю знаменитої мами він поки не планує-музика для нього залишається лише хобі. Нещодавно він став брати уроки вокалу і робити якісь перші кроки в співочому напрямку. Виступати і випускати пісні він планує під творчим псевдонімом грек.

«архип відразу вибрав для себе цей псевдонім, тому що йому здавалося, що таким чином він стане самостійним. Я, звичайно, не стала його розчаровувати. Я сказала синові: “по-перше, твоє ім’я вже саме по собі незвичайне. І коли забиваєш його в гугл, перший запит, який вискакує, — це архип глушко, син наташі корольової і тарзана. Тому по-іншому не вийде. Навіть коли ти ще був в животі у мами, за тобою вже стежили. А потім спостерігали, як ти ростеш і розвиваєшся. Оскільки ти син публічних батьків, то за тобою завжди велося спостереження, тому свою популярність ти отримав ще до народження”», — розповідав тарзан.

Спадкоємець королевою пробує себе і в якості репетитора іноземної мови. За словами архипа, до нього можуть звертатися всі ті, хто бажає вивчити японську.

«уроки японської мови онлайн за ефективними методиками навчання: від 0 до 3-5 рівня. Студент школи сходознавства вше. Є сертифікат ніхонго нореку сікен. Індивідуальний підхід до планування занять. Досвід роботи 1 рік”, – оголосив у соцмережах архип глушко.

Фанати королевою і тарзана вже багато років цікавляться, чому пара зупинилася тільки на одній дитині. Довгий час подружжя ігнорували це питання і приховували правду. А нещодавно наташа зізналася, що шість років тому у них повинна була народитися друга дитина, але сталося нещастя.

Артисти з нетерпінням чекали цього малюка. Довгий час жінка не могла завагітніти, незважаючи на кілька спроб екз. А коли диво все ж сталося, то через три місяці сталася трагедія-викидень.

Причиною тому став скандал — в мережу витекли інтимні фото подружжя. Зірок зацькували їх же шанувальники, і на грунті стресу у співачки стався нервовий зрив, який і спровокував переривання вагітності. Наташа зізналася, що дуже важко переживала втрату дитини і навіть не уявляла, як буде жити далі після цього випадку-репутацію-то відновити можна, а ось ще одну невдалу спробу завагітніти вона вже пережити не готова …