Стан здоров’я олександра сєрова зараз: рідні просять молитися

442

На жаль, ще один кумир мільйонів бореться з важкою хворобою і поки, на жаль, ковід набирає силу. Зазвичай в пресі спочатку з’являються чутки про незадовільний стан зірок, потім про підтвердився діагноз, після — про госпіталізацію. У випадку з виконавцем хіта “я люблю тебе до сліз” все було інакше: 9 жовтня змі повідомили про те, що артиста доставили відразу ж в реанімацію, і стан здоров’я олександра сєрова зараз залишається важким.

Стало відомо, що музикант вже лікувався від ковіда в клініці біля свого заміського будинку, так що відстежити початок хвороби поки неможливо. Однак його самопочуття стало швидко погіршуватися, і в московську лікарню його привезли вже з 75-відсотковим ураженням легенів, що свідчить про важку форму перебігу ковіда. На зв’язок незабаром вийшли рідні та друзі сєрова, щоб підтвердити: так, він дійсно серйозно хворий.

Екс-дружина артиста олена стебенева розповіла, що про здоров’я олександра переживають зараз всі, в тому числі її нинішній чоловік. «ми щодня молимося і бажаємо олександру здоров’я. Мої сестри наталія та ольга, друзі, чоловік, який розшифровує кожне повідомлення лікарів. Коли трапляється біда, то немає місце образам, ми всі об’єднуємося. Саш, тебе дуже багато людей люблять! ти нам ще потрібен! живи! люблю тебе”, – написала вона.

Шанувальників батька заспокоїла і дочка артиста мішель: «він в надійних руках, під пильним контролем, проходить інтенсивне лікування». Але ось в словах ігоря крутого, який теж прокоментував госпіталізацію співака, звучи тривога. “мій друг саня захворів цією “заразою”, допомогти йому, при всьому моєму бажанні, я не можу. У мене до всіх передплатників нашого салону величезне прохання-помолитися і, при можливості, поставити свічку за швидке одужання”, – попросив зірковий продюсер.

Крутой нарікає: стан здоров’я олександра сєрова зараз могло б бути куди краще, постав він вчасно щеплення. “звичайно, треба було прищепитися від ковіда – я ж говорив йому. Все одно тоді хвороба протікає легше. Я ось, наприклад, сам вакцинувався і сашку просив”, – говорить він. Крутой додав, що його товариш вже не лежить в реанімації, і фанати артиста подумали було, що йому стало краще.

Але з лікарні прийшли тривожні зведення. Хвороба сєрова ускладнюється цукровим діабетом, що перейшов в стан декомпенсації, і у музиканта вже розвинулася дихальна недостатність другого ступеня. Хочеться вірити, що олександр переживе цю» заразу”, як її назвав крутий, і незабаром зможе особисто подякувати друзям і рідним за підтримку і хвилювання.