Хлопчик-бродяга: фото невпізнанного губіна сколихнуло інтернет

306

Зізнайтеся, вам теж колись хотілося бути «такими дівчатами, як зірки, що світять в небі до ранку», щоб в вас закохувалися «раз і назавжди», хотілося, щоб хтось просив: «ліза (олена, ольга, настя), не відлітай». Ці прості, але до болю щирі рядки з пісень андрія губіна стали своєрідним саундтреком молодості для доброї половини росіянок, чия юність пройшла під «милу мою любу».

Від посмішки життєрадісного артиста тепер нічого не залишилося. Ціле покоління молодих людей вже і не знає про існування легенди-губіна, адже він пропав з радарів на цілих 17 років. У 2004 році країну облетіла страшна і одночасно дивна новина: андрій зник. Просто випарувався-на телефонні дзвінки він не відповідав, на зв’язок з друзями і шанувальниками не виходив, в квартирі не оголошувався.

Знайшовся губін в єгипті, де співак вирішив влаштуватися надовго і навіть жив приспівуючи — відносно, звичайно. Артист зізнався, що страждає від лівосторонньої прозопалгіі особи (або простіше, атипової лицьового болю).

У недугу зірки повірили далеко не всі. Приятель співака андрій разін скаржився: “у андрія серйозні проблеми з психікою. Йому ввижається, що у нього постійно свербить і болить обличчя. Ми його водили по лікарях, вони нічого не знайшли. Розмовляти з ним стало важко, він на всіх нападає”. Але сам губін стверджує: йому погано, хвороба вимотує його організм, і це не жарти.

” стан гниє живцем людини, але не духовно гниє, а фізично. Я себе жахливо відчуваю — – зізнався артист. – я дійсно був у єгипті, де багато плавав, лікував спину. На жаль, зі здоров’ям у мене як і раніше все погано, ніяких зрушень. Болить буквально все”.

На жаль, в черговий раз інтернет-користувачі переконалися в тому, що губіну дійсно недобре. У вересні андрій повернувся до москви, і одній з прихильниць вдалося зловити кумира в аеропорту. Якщо не знати, що на знімку легенда 1990-х і улюбленець всіх дівчат, можна і не відгадати в цьому згаслому чоловікові колись життєрадісного і усміхненого губіна.

На жаль, він сам стає хлопчиком-волоцюгою, про якого колись співав. Єдине, що заспокоює фанатів андрія — це наявність поруч з ним близької людини. Співак зізнавався: в його долі з’явилася добра і турботлива дівчина, яка відволікає його від болю і важких думок.

Телефон губін як і раніше намагається не включати, щоб не нервувати зайвий раз: каже, йому відразу ж починають писати гидоти. А дарма-зараз артисту дуже б не завадило відчути народну любов і підтримку, в якій він купався тридцять років тому.

123…17

Андрій губін свого часу був справжнім явищем на російській сцені

дивитися галерею

Єлизавета чепрасова