“чарівний напій”: дівчата в tiktok захопилися способом швидко схуднути за допомогою незвичайної кави

277

у tiktok став вірусним тренд “швидкого схуднення” за допомогою гарячої кави, передає the sun.

У tiktok з’явилося багато відеороликів, на яких дівчата діляться способом швидко скинути вагу. На кадрах вони спочатку постають із зайвою вагою, а потім нібито після напою, який вони регулярно п’ють, демонструють худу і струнку фігуру. Вони також приписують рецепт з інгредієнтами “чарівного напою” у відео.

Але фізіолог і спортивний дієтолог доктор маюр ранчордас заявив, що все це схоже на аферу. Тому що” секретним інгредієнтом ” напою є l-карнітин. І що цікаво, під кожним подібним відеороликом вказується посилання на покупку “кави для схуднення”, в складі якого є ця речовина.

” це всього лише маркетингові відеоролики для продажу товарів. Немає ніяких доказів того, що якщо б ви продовжили свій повсякденний спосіб життя і випили цей напій, ви б схудли”, – пояснив ранчордас.

Він додав, що не існує продукту, який здатний сам по собі спалювати жир. А l-карнітин зазвичай приймається професійними спортсменами для досягнення кращих результатів при фізичній підготовці. Але останнім часом його стали використовувати як добавку для схуднення.