Черга в дитячий сад

759

Дівчатка, підкажіть. Заяву на вступ робила на цей рік. Були 54 останній раз. У нашому саду місць не було, прийшла пропозиція в інший (який до нас не відноситься і який я не вибирала). Виглядало так.

На жаль, в обраному навчальному році в освітніх організаціях, зазначених вами в заяві, вільних місць немає. Департамент освіти пропонує вашій дитині тимчасове місце на 2021/2022 навчальний рік в групі повного дня освітньої організації

При вашій згоді на тимчасове відвідування дитиною іншої освітньої організації дата постановки на чергу в раніше обрані організації буде збережена.

Про ваше рішення просимо повідомити в центр інформування населення про надання освітніх послуг департаменту освіти і науки міста москви протягом 14 календарних днів за тел.

При вашій відмові або при відсутності вашої згоди/відмови від запропонованих організацій змінюється бажана дата надходження на 1 вересня наступного навчального року зі збереженням дати взяття на облік .

Вирішила в дс не вести. Минуло 14 днів, прийшов лист, що внесено зміни до заяви про надходження. Вирішила перевірити. І ахнула… Ми 312…. Я максимум до цього була 110…. Це як так???? без збереження дати постановки чтоли зробили???