” чоловік склав список того, що хоче змінити в моїй зовнішності»

237

Подруга перебуває в стані шоку, адже колись вона була для чоловіка ідеальною і найкрасивішою. Колись. Спочатку були усмішки, легкі нешкідливі колкости з приводу ваги, а незабаром він на повному серйозі став її дорікати. І навіть пройшовся по фігурі-мовляв, не така ти струнка, як п’ять років тому. І що робити в такій ситуації?

В один прекрасний день настає щаслива подія, і ти зустрічаєш того самого прекрасного чоловіка зі своєї мрії. Для нього ти найкрасивіша, бажана і улюблена. І ось проходить пара років, і він починає натякати на твою не зовсім ідеальну зовнішність. Це відбувається поступово і ненав’язливо. Спочатку подруга з чоловіком разом посміювалися над тим, що можна не сидіти на дієті і лопати улюблені плюшки. Вона дійсно набрала зайвих 7 кілограмів, але це не настільки критично. Так, вона не сидить на жорстких дієтах, після пологів скинула, так би мовити, основне набране, потім годувала грудьми сина. Звичайно, у неї не дівоча фігура, і в свої 35 років вона не дозволить носити ті шортики, які могла надіти в 25…

Одного разу він ненароком раптом похвалив нашу спільну подругу-однолітку марину, яка відвідує фітнес-зал чотири рази на тиждень. Мовляв, ось яка молодець, стежить за фігурою, і дружині не заважає почати тренування.

Потім як би випадково залишив включений ноутбук з відкритим браузером відомої косметології. Потім почав говорити, що гардероб злегка старомодний і не підходить під їх спільний спосіб життя, і апофеозом всього цього став конкретний список того, що їй потрібно змінити в своїй зовнішності.

Фігура. Ноги занадто товсті, преса немає взагалі, і хотілося б, щоб попа була більш пружна.

І ось тут виникає питання: а чи всі чоловіки знають, що фото “фітоняшек” на просторах інтернету в більшості випадків — це банальний фотошоп? і щоб дійсно створити фігуру мрії, на це потрібно витратити не один рік, не одну тисячу рублів і нескінченну підтримку від близьких людей, щоб не кинути розпочате. Милий, дай мені пару сотень тисяч, найми няню, і я не буду вилазити з салонів, а потім радувати тебе глянсовою фігурою. Ось саме так ми запропонували подрузі заявити власному чоловікові.

Губи варто збільшити, прибрати зморшки, брови повинні бути не такими широкими, ніс більш тонкий і виразний.

Уявімо, що ваша друга половина виконала всі ваші прохання, а вам не сподобалося. Тому що перед вами зовсім інша людина з паралельної всесвіту.

Гардероб. Занадто молодіжний, занадто багато футболок і джинсів, мало суконь. І треба починати носити підбори!

Хотілося запитати: а коли це її чоловік встиг закінчити курси стилістів? найдивовижніше, що, коли чоловік просить змінити гардероб, він не керується модними трендами, явно не відвідує тижні високої моди і не записався на курси до модного стиліста. Він просто намалював у своїй голові якийсь образ, якому повинна слідувати його друга половина.

Зміна звичок. Ти занадто багато говориш, голосно смієшся, прокидаєшся не з першими півнями, довго говориш по телефону.

Коли ви зустрічаєте свою другу половинку, вам абсолютно не важливо, які звички, який колір очей або колір волосся. Вам просто добре разом на інтуїтивному рівні. Ви відчуваєте, що це ваша людина. А якщо ви шукаєте людину, щоб в ньому щось потрібно змінити, то потрібно задуматися: а чи дійсно це ваша друга половина на все життя?

Вероніка селезньова