Юлія пересільд і команда повернулася з космосу: перші кадри, слова і емоції

362

Екіпаж приземлиться на землю під контролем космонавта олега новицького о 7:35 за московським часом. Юлія пересільд і клим шипенко повернулися додому.

Нагадаємо, що актриса з командою вирушили на зйомки фільму «виклик». Кіноекіпаж полетів у космос на кораблі “союз мс-19”, щоб жити і працювати на мкс. В основний екіпаж увійшли режисер клим шипенко, космонавт і командир антон шкаплеров, а в дублюючий — космонавт олег артем’єв, актриса олена мордовіна і оператор олексій дудін. Антон шкаплеров залишився на мкс ще на півроку.

Для мене були складними наукова і теоретична частина. Те, з чого ми почали нашу підготовку, — це конструкція-компонування транспортного пілотованого корабля «союз», і я її вчила перші тижні до четвертої години ночі. А практика-хоч і важка, але цікава, – розповідала юлія.

Зустрічали кіноекіпаж на землі глава роскосмосу дмитро рогозін, а також гендиректор першого каналу костянтин ернст.

Хлопці з роскосмосу працювали чітко і професійно і ми намагалися їм відповідати. Кіноекіпаж виконав 120% знімального плану. Картинка виглядає абсолютно приголомшливо кінематографічно. Ми бачили багато фільмів, де імітувався космос, але це не те, в реальності все виглядає зовсім по-іншому.

Першого з капсули дістали капітана олега новицького. На майданчику чергували рятувальники і медики. Насамперед він попросив березового соку і йому його доставили, а дружина підготувала для нього частування — білоруські хліб і сало.

Хочеться смачного, шкідливого, земного, — пояснила вона глядачам. А ще чоловік з величезною насолодою вдихнув свіже степове повітря, – так роблять всі хлопці після повернення, – сказала юлія.

Шалено щасливий, що ми прилетіли, — сказав клим шипенко, під час огляду медиками.

Добре, прекрасно, все було штатно, олег молодець — з ним було не страшно, – відповіла юлія пересільд на питання про самопочуття. – у мене трохи сумний сьогодні настрій, нам здавалося, що 12 днів це багато, а тепер пора розлучатися. Зрозуміло, що все це один раз буває в житті.

Мама приземлилася, слава богу! радісно, що вона приземлилася, ми їй готуємо сюрприз, можливо, випущу пісню, в будь-якому випадку, це буде щось особливе.