Як і з чим носити довгі спідниці восени

646

У суспільстві прийнято, що довга спідниця призначена для торжества або літніх сетів. Стилісти вважають, що довгі моделі відмінно зморяться і в осінніх образах.причому вони виходять дуже яскравими, неординарними і неймовірно жіночними. У матеріалі ми зібрали стильні осінні сети з самою жіночною деталлю гардероба-довгою спідницею.

Довга спідниця + піджак

Класичний діловий тандем – це спідниця і піджак. Але не варто обмежувати себе тільки класичними моделями олівець і або прямий спідницею. Можна замість них вибрати більш оригінальний фасон довгої спідниці. Трохи розкльошена спідниця в лаконічному виконанні, наприклад, плісе дозволить образу виглядати ще більш ефектно. Якщо вибрати довгу спідницю з рюшами, напівпрозорими вставками або з фатину, а зверху накинути піджак під загальний колір образу, то можна легко відправитися на будь-яке свято і затьмарити всіх модниць своєю неперевершеною красою.

Довга спідниця + джемпер або пуловер

Затишний і стильний образ на осінь – це теплий верх і довга спідниця. Можна вибрати будь-яку кофту, але особливо виділяються джемпери і пуловери з трикотажу або вовни. Вони доповнюють красиву спідницю, дозволяючи дамі виглядати дуже свіжо і привабливо. Для повсякденного образу ви можете підібрати оригінальний фасон верху з похилими плечима, так ви отримаєте дуже ніжний ансамбль.

Довга спідниця + светр

Візьміть на замітку використання кілька різних фактур в одному образі. Для цього вам відмінно підійдуть довгі спідниці з приємного матеріалу: фатину, шовку, бавовни. А до спідниці підходять светри в різних фасонах і будь-якій палітрі. Ще більш ефектний ансамбль – якщо крім різних фактур, присутній колірний контраст.

Довга спідниця + пальто

Багато модниць бояться комбінувати довгу спідницю і пальто, вважаючи, що виглядає такий образ надмірно об’ємним. Щоб цього уникнути, потрібно прислухатися до кількох правил. Спідниця повинні бути світліше або темніше пальто. Довжина верхнього одягу великої ролі не грає, так як короткі і довгі моделі однаково добре виглядають в комбінації з довгою спідницею.

Довга спідниця + шкіряна куртка

Для створення повсякденного образу в стилі кежуал вибирають довгі спідниці і стильні шкірянки. Якщо це фатальний образ, тоді підходить джинсова спідниця, а для романтичних осіб відмінним рішенням стане розкльошена спідниця з фатину.

Дорогі модниці! не відмовляйте собі в задоволенні виглядати найрозкішнішою дамою в осінній сезон. Вибирайте стильні моделі довгих спідниць і блищайте на зло всім суперницям.

Джерело https://omode.info