Італійська уходовая косметика directalab

382

Привіт!

Сьогодні хочу поділитися ще однією вдалою знахідкою-продукцією італійської космецевтичної лабораторії directalab dermocosmetics.

Я з маркою зовсім не знайома, якщо чесно, взагалі чую про неї вперше, тому довірилася підбору продуктів онлайн на сайті, описавши проблеми своєї шкіри, хоча зазвичай ніколи так не роблю.

Тамтешній лікар-дерматолог запропонував мені три засоби, про які я і розповім.

Отже, directalab protocol alfa + anti-age booster, 30 ml.

Упаковка. Важка скляна пляшечка з дозатором крапельного типу, яка знаходиться в картонній сріблястій коробочці. Все оформлено красиво і якісно, приємно тримати в руках. Скло матове, в руках не ковзає.

Дозатор хороший, сироватку набирає справно.

Сама сироватка (хоча це бустер — засіб для посилення дії засобів, нанесених після нього, але будемо називати цей продукт сироваткою для ясності) консистенції рідкого молочка, текуча, світло-бежевого відтінку. Сироватка має слабенький квітково-технічний аромат.

На шкіру наноситься і розподіляється по ній дуже легко, ковзає, охолоджує її, підбадьорює, швидко вбирається, майже безслідно.

Відразу добре зволожує, це відчувається, як ніби особа окропили прохолодною водичкою. Сироватка не масляниста, не жирна-абсолютно легка і приємна.

Склад не громіздкий

По суті, в ній міститься всього кілька інгредієнтів: вітамін с в стабільній не кислій формі sap, що особисто для мене відмінно, так як ця форма підходить для чутливої шкіри, не дратує її. Плюс, має антиоксидантні властивості.

Цікавий і рідко зустрічається церикозид в фітосомах — це рослинний екстракт, чиста молекула, виділена італійською компанією з виробництва активних інгредієнтів indena з рослини terminalia sericea (африканське срібне дерево). Завдяки своїй тритерпеновій структурі, яка дуже схожа на структуру вже всім відомих тритерпеноїдів центелли, церикозид покращує мікроциркуляцію, захищає капіляри, чинить протинабрякову і регенеруючу дію. Він заспокоює шкіру, прибирає почервоніння, зменшує темні кола під очима, розгладжує зморшки.

Також екстракт кореня ехінацеї вузьколистої, який володіє загоюючими, зволожуючими властивостями, працює як антиоксидант.

Дія бустера помітно — він добре зволожує, заспокоює шкіру, щодо зменшення синців під очима нічого не можу сказати, не помітила, а ось з припухлостями, набряком працює дуже добре, зменшуючи їх. При цьому прекрасно підійшов як для всього обличчя, так і для чутливої і тонкої шкіри повік — наношу його щодня і під очі, близько до війкового краю, і на верхню повіку — ніколи не викликав ніякого роздратування або якихось інших неприємних відчуттів.

Я користуюся цією сироваткою вранці, наношу або відразу після вмивання на голу шкіру, або на тонер neogen real ferment micro toner, про який розповідала тут або на тонер snp prep peptaronic toner.

На все обличчя і шию досить трьох-чотирьох крапель, вона добре розподіляється.

об’єм:

ціна: 5500 рублів.

Далі, directalab protocol pure serum ceramide ho3 1%, 30 ml

Така ж важка скляна пляшечка, але вже з помповим дозатором.

Дозатор просто відмінний, засіб видає рівними маленькими порціями.

Все зроблено добротно і якісно, виглядає дорого, також і відчувається.

Ця сироватка вже кремово – гелевої консистенції, дуже легкої, можна сказати, що це збитий флюїд.

Злегка силіконова, тому по шкірі розподіляється дуже легко і швидко.

Вбирається добре, липкості не дає, але залишає після себе легку плівку, яка відчувається як ефект ліфтингу.

У цієї сироватки тільки квітковий запах, приємний і більш відчутний, ніж у попереднього бустера. Особисто мені це подобається, я зараз хочу відчувати всі аромати, чим більше, тим краще)

Склад теж нехитрий

По ідеї, в ньому тільки один інгредієнт, не враховуючи технічної частини — trihydroxypalmitamidohydroxypropyl myristyl ether, по-російськи) цераміди.

Конкретно ці цераміди ceramide ho3 ™ розроблені італійською лабораторією sederma, яка багатьом знайома своїм знаменитим пептидом матриксилом.

Цераміди (або кераміди) подібні за будовою з ліпідами рогового шару, легко проникають в нього і сприяють відновленню, усувають зневоднення, знижують гіперчутливість шкірних покривів, попереджають передчасне старіння, надають гладкість і пружність.

Засоби з церамідами потрібні людям з пошкодженою і сухою шкірою, що лущиться, також вони можуть стати в нагоді при лікуванні деяких захворювань, наприклад при екземі і псоріазі. Багато дерматологи радять використовувати косметику з церамідами в будь-якому віці і кажуть, що такі продукти підходять всім, включаючи власників чутливої і жирної шкіри з висипаннями. Наносити креми з церамідами можна і під очі.

Наношу цю сироватку також вранці, на бустер. Трьох маленьких горошин вистачає на обличчя і шию. Шкіра з цією сироваткою гладенька, шовковиста на дотик, в тонусі.

об’єм: 30 мл

ціна: 6600 рублів

directalab protocol high-tech expert collagen cream, 50 ml

Тут упаковка така ж якісна, банку з товстого скла.

Між кремом і кришкою пластикова мембрана.

Сам крем приємної консистенції, як масло. Та й виглядає він як масло, такий же вершковий відтінок.

Але він не жирний, не маслянистий, не силіконистий, а легкий, зволожуючий, при цьому відчувається, що шкіру він живить.

На шкіру наноситься приємно, зволожує її, вбирається добре, майже безслідно, шкіру робить бархатистою. Плівки або відчуття чогось липкого після себе не залишає.

Окремо скажу про аромат.

Цей крем пахне сильніше, ніж два попередніх товариша — запах белоцветочний, на мій погляд, досить відчутний, тобто я його можу почути навіть через хвилин 7-10 після нанесення крему. Хто не любить, враховуйте цей момент, мені ж дуже подобається. Спочатку було дивно, по потім я звикла, а зараз це для мене своєрідна ароматерапія – я нюхаю і баночку, і руки, і в масці перебувати приємно)

Тут виробник робить упор на підтримку і відновлення колагену в шкірі, на її пружність.

У складі олія соняшнику, олія ши, аргана, оливи, гідролізований пшеничний білок, гідролізовані рослинні білки, сік листя бульбини чагарникової, ще один цікавий і не часто зустрічається в косметичних засобах інгредієнт.

Bulbine frutescens — це невеликий чагарник, що росте в посушливих долинах на півдні африки. Недавні дослідження показали, що сік листя бульбини стимулює синтез колагену в фібробластах. І що примітно в ньому, він стимулює цей синтез помірно, і це дає йому, колагену, оптимально правильно вбудовуватися в мережу дерми, що гарантує як пружність, так і еластичність шкіри. Якщо викликати максимально можливу активацію фібробластів, то колаген вбудовується в дерму у великих кількостях, але при цьому має низьку якість, що в підсумку призводить до утворення нееластичної тканини, в’ялості, заломів і рубців (посилання).

Від того, як покладений колаген і якої він якості, в тому числі залежить вид нашої шкіри.

Також у складі трегалоза для зволоження і пом’якшення, бісаболол із заспокійливими властивостями, вітамін с у формі sap, гіалуронова кислота.

Як я зазначила вище, крем не жирний, але при цьому живильний, особисто я на день віддаю перевагу більш живильні креми, ніж на ніч, так як моя шкіра суха і чутлива і мені потрібно захистити її від навколишнього середовища, дати їй зволоження і живлення як мінімум на 12 годин, тобто створити такі умови, щоб вона не сохла додатково, не дратувалася і не свербіла. Всі мої вимоги цей крем задовольняє, шкіра відчуває себе комфортно протягом усього дня.

При цьому прекрасно дружить з будь-яким тональним і подальшим макіяжем.

об’єм: 50 мл

ціна: 6800 рублів

Підсумовуючи. Дуже задоволена знайомством з маркою, сподобалися всі три продукти. Шкіра виглядає добре, вона зволожена, з рівною текстурою, підтягнута і пружна, значно зменшилися мішки під очима. За весь час використання всіх трьох засобів, а це з 13 серпня кожен день, жодного разу не було якихось негативних моментів по типу роздратування, забитих пір і тд.

На цьому буду закруглятися, спасибі за увагу.