Від блискіток до готики 90-х: еволюція стилю кортні кардашян

342

З моменту прем’єри шоу keeping up with the kardashians (яке ми таємно дивимося) у 2007 році кардашяни сильно змінили свій стиль. І це цілком логічно, адже пройшло більше десяти років, і в житті кожної з жінок відбулося багато подій. У тому числі і у кортні кардашьян, яка за час серіалу народила трьох дітей. І з тих пір її смак в одязі зазнав багато змін.

Не зрозумійте нас неправильно – кортні завжди була модною, але оскільки з кінця 2000-х тенденції сильно змінилися, змінився і її особистий стиль. У наші дні вона практично ікона моди. Вона з’являється в дизайнерських нарядах на всіх червоних доріжках і показах тижня моди. Якби ми вручали нагороди найкрутішим і модним мамам, вона б точно отримала одну з них. Подивіться на еволюцію стилю зоряної мами з 2010 року по теперішній час.

1. Блискітки

Вона одягла цей позолочений светр з чорним платтям і поясом в 2010 році на презентацію одягу bebe для бренду кардашьян. Вона безумовно була стильною для того часу, але зараз це вже історія.

2. Сукня-футляр

Кардашяни безумовно не відмовилися від облягаючих нарядів, але корт вже попрощалася з цим фасоном. Воно не принесло їй ніякої користі на червоній доріжці під час тижня моди в 2010 році. За ці роки ми бачили її в набагато кращих нарядах, але всі ми розуміємо, щоб стати іконою моди – потрібен час.

3. Шкіряне плаття

У 2010 році новоспечена мама з’явилася на заході в нью-йорку в шкіряній сукні. Подивіться на ці шпильки на шнурівці – ми так добре пам’ятаємо цей стиль, правда? у наступні роки корт знову повернулася до шкіряного образу, але тепер вона вважає за краще, щоб плаття було зшито на замовлення. Це ж плаття виглядає так, ніби його тільки що зняли з вішалки.

4. Леопардові штани

Чи можете ви повірити, що ця фотографія була зроблена в 2011 році? на ній все застаріло, починаючи з намиста, багатоярусного блейзера і закінчуючи брюками з леопардовим принтом. Тварини принти можуть бути шикарними, але це не той випадок.

5. Діловий стиль

У 2012 році спідниці a-line були на піку моди, і саме тоді кортні була помічена в цьому вбранні в нью-йорку. Вона поєднувала чорну спідницю з блузкою в горошок і сумкою chanel. Шкода, що це було до того, як рюкзаки знову увійшли в моду. Тим не менш, кортні виглядає так, ніби вбралася для зустрічі в залі засідань.

6. Рвані джинси

Нам подобаються ці рвані джинси в стилі гранж в парі з базовою чорною майкою. Вона доповнила їх тонким ременем і яскраво-червоною помадою. Це невимушено, але все одно дуже стильно. Кортні так добре вдається носити повсякденний одяг і особливо рвані джинси, про що ми писалив цій статті.

7. Сукня для червоної доріжки

У 2013 році кортні одягла червону сукню, коли відвідала вечірку елтона джона з нагоди вручення премії «оскар». Минулі роки безумовно допомогли корт трохи підтягнутися в моді. Сьогодні вона б не одягла подібний наряд, але вона виглядала мило. І навіть якщо це схоже на те, що вона збирається на випускний.