Головний інфлюенсер покоління кьяра ферраньї стала амбасадором hublot

292

«метеор соціальних мереж ” -так журналісти financial times охрестили італійку кьяру ферраньї, чий блог про моду the blonde salad на початку 2010-х став справжнім феноменом, який привернув до себе увагу справжніх фешн-гігантів. Тепер вона виходить на новий рівень, ставши представником легендарних годинників і приєднавшись до пеле, кіліана мбаппе, новака джоковича, а також усейна болта і діни ешер-сміт.

” все, що я роблю, я роблю абсолютно по любові і лише для того, щоб поділитися цим з іншими. Люди, яких я люблю, всі мої переживання, повсякденне життя, діти, робота — я вкладаю душу в усе, щоб надихати інших на віру в себе і свої мрії. Колись мені вдалося поєднати пристрасть з талантом у відповідь на те, що було необхідно поколінню. Чому саме hublot? оскільки hublot не схожий на будь-який інший годинниковий бренд, він рішуче слідує своєму власному шляху. Інновації, побудовані на повазі до традицій. Послання і цінності hublot дуже близькі мені, ось чому я вирішила приєднатися до цієї величезної і дружної сім’ї сьогодні”, – зазначила кьяра.

Ферраньї вже знялася у своїй першій рекламній кампанії для бренду, представивши годинник big bang integral king gold.

Нова модель виконана з сатинованого і полірованого золота і володіє запасом ходу 72 години. Циферблат матовий чорний скелетонізований.

Годинники не прив’язані до підлоги-унісекс, випущений обмеженим тиражем в 200 примірників. Отже, будьте готові, тому що те, що готують для вас кьяра ферраньї і hublot, неодмінно переверне годинну індустрію.