1991 vs 2019: дочка Сінді Кроуфорд повторила легендарний образ мами з 90-х

773

53-річна Сінді Кроуфорд разом зі своїм чоловіком, 56-річним Ренді Гербером виховує двох дітей: 17-річну Кайю і 19-річного сина Преслі. Спадкоємці знаменитостей пішли по їх стопах. Юна Кайя стала вже популярною моделлю і улюбленицею Карла Лагерфельда, який нещодавно пішов з життя. Преслі пробує себе не лише в ролі моделі, але і в якості фотографа і іноді знімає сестру.

© Instagram @kaiagerber

Шанувальники не сумніваються: дітей Сінді і Ренді чекає велике майбутнє. Кайя вже блищить на обкладинках топових видань і бере участь у показах в рамках Тижнів моди. Преслі вже встиг пройтися по подіумах Balmain, Bottega Veneta, Tommy Hilfiger і став обличчям рекламної кампанії Calvin Klein Jeans разом з сестрою.

© Instagram @presleygerber

Інтернет-користувачі відзначають, що діти Сінді Кроуфорд дуже на неї схожі. Особливо дочка Кайя. У дівчини не тільки спільні риси особи з її мамою, але і такий же стиль. Шанувальники навіть зробили колаж, з’єднавши фото мами і доньки, з різницею у 28 років. У такому стильному образі Кайю, як і маму коли помітили, що виходить з аеропорту.

© Instagram @whowhatwear

Шанувальники прокоментували знімок:

Ікони стилю

Дуже сильні гени.

Сінді дуже мила. Зовсім не змінилася за стільки років.

© Instagram @cindycrawford

До речі, Сінді Кроуфорд підтримує прагнення дітей побудувати кар’єру в моделинге. Правда зірка хотіла б, щоб Кайя почала займатися цим трохи пізніше.

Я думаю, що це добре для моїх дітей, що я так багато знаю про світ моди. Хто краще, ніж я, зорієнтує їх? Звичайно, в певному сенсі, мені шкода, що я не змогла переконати її почати кар’єру через рік або два. Але їй вже 16 – стільки ж було мені, коли я починала, і це звичайний вік для старту в нашій сфері, – говорила вона роки тому.

View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Apr 30, 2018 at 9:56am PDT

Знаменитість також зазначила, що дочка вже питає в неї порад з приводу краси. А секрети у Сінді прості: правильно харчуватися, займатися спортом і завжди змивати косметику перед сном. Ще зіркова мама не рекомендує доньці надмірно вищипувати брови, так як це може призвести до того, що в дорослому віці вони перестануть рости.