Два чоловіки, робота і ніяких проблем: джолі повертається до життя після розлучення

437

Якщо після розлучення ти залишилася одна з дітьми, то перша думка, яка виникає: доведеться більше працювати, щоб утримувати їх і себе. Не повірите, але про це ж думала і анджеліна джолі, коли зачинила двері перед носом бреда пітта. Пізніше актриса зізнавалася, що їй довелося призупинити кар’єру режисера і зосередитися на акторських проектах: тепер вона змушена вибирати добре оплачуване масове кіно замість малобюджетних артхаусів, оскільки повинна забезпечити своїм спадкоємцям (їх у неї, нагадаємо, шестеро) комфортне життя.

Ясна річ, що з таким завантаженим графіком розмов про особисте життя не могло бути й мови. Однак через кілька років джолі, здається, не тільки звикла до режиму справжньої лари крофт, але і готова виділити час на побачення.

На даний момент 46-річну актрису все частіше бачать в компанії 31-річного співака the weeknd. Пара ходить в ресторани, їздить в гості до музиканта і, здається, зовсім скоро буде готова розкрити деталі своїх відносин. Є теорія, що ці відносини ділові, а не романтичні, але друзі зірки запевняють журналістів: енджі дуже щаслива!

” анджеліна не була зацікавлена ні з ким зустрічатися протягом багатьох років після розлучення, тому що вона була дуже зайнята тим, щоб бути мамою і залишатися на піку своєї кар’єри. Але зараз вона весело проводить час і надолужує згаяне”, – підтверджує інсайдер.

Цікаво тут інше: близькі анджеліни запевняють, що солодкоголосий володар премії «греммі» — далеко не єдиний залицяльник джолі. В останні місяці вона раптово зблизилася зі своїм екс-чоловіком джонні лі міллером. Пара перебувала в шлюбі з 1996-го по 1999-й і зуміла зберегти приятельські відносини, всі ці роки залишаючись хорошими друзями.

Але, судячи з усього, вже цієї осені парі вдалося зблизитися. Актрису неодноразово бачили в компанії колишнього чоловіка. Крім того, змі писали, що кінозірка вже встигла познайомити дітей з міллером — нібито чоловік періодично навідується в будинок до екс-дружини з пляшкою вина і засиджується у неї до пізньої ночі.

Тим часом, в шлюборозлучному процесі джолі і пітта як і раніше не поставлена крапка. Пара не живе в одному будинку ще з 2016 року, але офіційно їх розвели лише в 2019-му.з тих пір артисти ніяк не можуть прийти до мирної угоди з приводу опіки над дітьми. Поки що анджеліна самостійно займається вихованням спадкоємців.