Майбутнє за холодної пранням: ініціатива ariel знизити температуру прання на 5 градусів до 2025 р.

302

В рамках стратегії ambition 2030 бренд ariel компанії p&g оголосив про намір перемикати споживачів на «холодну прання». До 2025 р.бренд планує знизити середню температуру прання в європі на 5 градусів. В результаті передбачається зменшити обсяг викидів вуглекислого газу більш ніж на 6 млн тонн.

Для реалізації програми ariel спільно з креативною командою national geographic розробив інформаційну кампанію «майбутнє за холодним пранням». Її мета-розповісти, як зниження температури прання допомагає боротися з глобальним потеплінням. За допомогою короткометражних фільмів і фотографій бренд показує, як парникові гази призводять до глобального потепління і впливають на арктичні регіони, демонструючи, що навіть невелике зниження температури прання вносить внесок у вирішення цієї проблеми. Програма вже стартувала в країнах європи, зокрема, німеччини, франції, італії.

На додаток до інформаційної кампанії з national geographic бренд запустив «екологічну» рекламу на національному телебаченні з відомим коміком і телеведучим олександром гудковим. Її головний герой закликає споживачів переходити на прання при 30 градусах разом з новинкою ariel pods «все в 1» extra oxi effect з засобом для виведення плям. Формула капсул містить унікальне поєднання ефективних і безпечних активних речовин, біорозкладаних ензимів і плямовідштовхуючих компонентів. Завдяки цьому новинка прекрасно відпирає найстійкіші забруднення навіть у холодній воді. При цьому такий температурний режим економить до 60% електроенергії, генерує менше викидів со2 і завдає менше шкоди природі. А рік прання при 30 с° загальними зусиллями в росії рівнозначний висадці 18 млн.дерев.

Підхід ariel до екологічності заснований на аналізі життєвого циклу, тобто 6 стадій, які проходить продукт: вибір інгредієнтів, виробництво, упаковка, транспортування, використання в побуті та утилізація. Європейські дослідження компанії показали, що до 60% вуглецевого сліду продукції, що негативно діє на навколишнє середовище, утворюється саме при використанні в побуті — безпосередньо під час прання. В основному це відбувається за рахунок енергії, яку пральна машина витрачає на нагрів води. У росії тільки 27% прань припадає на 30 градусів або нижче — більшість прань – при 40 с° і вище. Тим часом зниження температури води з 40 до 30 с° дозволяє зменшити витрату енергії на 57% і як наслідок — скоротити викиди co2 на 35%.

Ще однією перевагою капсул ariel pods “все в 1″ є екологічність формули: для її виробництва використовується на 80% менше води, ніж для рідких миючих засобів, і на 50% менше пакувального матеріалу в порівнянні з пральними порошками. Капсули не містять фосфатів, у складі біорозкладані активні речовини. Для зниження вуглецевого сліду ariel скорочує використання первинного пластику, використовує перероблювані матеріали для упаковки, поновлювані джерела електроенергії та концепцію» нуль виробничих відходів на полігон ” при виробництві. Таким чином, використовуючи ariel pods “все в 1” для прання в холодній воді, можна продовжити життя речам і знизити вплив на навколишнє середовище.

«у нашого бренду п’ять мільярдів покупців — це унікальна можливість вести діалог, впливати на погляди і звички людей, — вважає роксана станческу, віце-президент з розвитку категорій засобів для прання та догляду за будинком p&g в східній європі.- ariel чудово пере в холодній воді, а значить, ми можемо вибирати програми з меншою температурою. Це простий спосіб всім разом знизити вуглецевий слід від прання і допомогти нашій планеті, не жертвуючи якістю прання».

Про компанії procter&gamble

P&g обслуговує споживачів по всьому світу і має один з найбільших портфоліо надійних, якісних лідируючих брендів, в т. Ч. Always ® , ambi pur ® , ariel ® , bounty ® , charmin ® , crest ® , dawn ® , downy ® , fairy ® , febreze ® , gain ® , gillette ® , head&shoulders ® , lenor ® , olay ® , oral-b ® , pampers ® , pantene ® , sk-ii ® , tide ® , vicks ® , whisper ® . Спільнота p&g охоплює близько 70 країн. Актуальні новини та інформація про бренди і компанії p&g представлені на сайті https://www.pg.com/.