Поцілунки бардо і довгоочікуваний вихід андрєєвої: як пройшов найромантичніший день «кінотавра»

333

0 поцілунки бардо і довгоочікуваний вихід андрєєвої: як пройшов найромантичніший день «кінотавра»

«кінотавр ” дуже корисний для економіки країни. Принаймні, для малого бізнесу в сочі точно. Кінофестиваль не по своїй волі став спонсором магазинів з дощовиками і парасолями, які пережили справжню зоряну навалу. Якщо в попередні дні знаменитостям важливо було блиснути своїми образами на червоній доріжці і потрапити на обкладинки статей про фестиваль, то тепер завдання у всіх одна: дістатися до зимового театру живими і, бажано, сухими.

Найбільш винахідливі селебріті зробили парасольки частиною своїх образів. За наталії бардо ми вже передбачаємо погоду, тому що актриса поки ще жодного разу не помилилася у виборі вбрання. Якщо вона приходить у високих черевиках, значить, буде холодно. З’являється в босоніжках-чекаємо сонце. Цього разу наталя вийшла в світ з парасолькою в руках, а значить, дощу не минути.

У такі прохолодні осінні дні хочеться забратися під плед і подивитися хороший фільм в обіймах коханої людини. У бардо full pack: відмінне кіно гарантовано, чоловік поруч, хіба що довелося обійтися без пледа. Зате актрису гріє любов. Марюс вайсберг і наталя могли б ціле місто забезпечити електроенергією-які іскри генерує ця парочка!

Давайте ми і вас зігріємо любов’ю. Обережно! кадри з сабіною ахмедовою і її коханим микитою душкіним викликають приплив розчулення. Гуляти удвох під однією курткою виявилося витівкою дуже романтичною, але не дуже практичною. Але нехай біжать незграбно пішоходи по калюжах, тому що у сабіни день народження. Вітаємо від душі!

Але гаразд, гаразд, ми знаємо, кого ви чекаєте. Найбільш обговорювана пара “кінотавра” нарешті пройшла по червоній доріжці. На шостий день фестивалю прилетіла (ура!) пауліна андрєєва, яку федір бондарчук не відпускав весь вечір. Зізнаємося, ми навіть не відразу впізнали актрису, і якби не строгий чоловік поруч, ми б і не «впізнали» пауліну здалеку.

Материнство їй дуже до лиця. Нам здається, або щічки актриси стали більш вираженими,і їй це вкрай йде? федора, до речі, ми зловили з посмішкою на обличчі тільки в присутності коханої дружини. Режисер відмовився фотографуватися з шанувальниками, пославшись на підступні запобіжні заходи. Його можна зрозуміти, адже вдома чекає маленький син ваня, якого потрібно берегти.

Цікаво, малюк прилетів в сочі разом з мамою або залишився в москві? от було б здорово побачити його на»кінотаврі”. Принаймні, це було б дуже ефектно, хоча малоймовірно, адже пауліна і федір — пара дуже потайна.

Зате нічого не ховав володимир мішуков, неждано нагрянув в сочі. Актор виділяв відмінний настрій і любов, причому до всього і всіх, до себе в тому числі. “сонце приїхало!» – сповістив мішуков, застрибнувши в прямому сенсі на сходинки зимового театру. Можна вважати, що місцевий король-сонце людовик xiv на фестивалі з’явився.

Так що рівень любові, як кажуть в інтернеті, на шостому дні «кінотавра» просто зашкалював. Шкода тільки, що дарина повіреннова не долучилася до цієї романтичної історії і вийшла до фотографів без чоловіка андрій шаронова. Чоловік актриси управляє московською школою» сколково”, що, мабуть, займає більшу частину його часу. А шкода, адже так приємно бачити дарину з палаючими очима.

До речі, образ повіреннової нагадав нам вихід андрєєвої. Оголошуємо модну битву!

Але повернемося до романтичних моментів шостого дня кінофестивалю. Поспішаючи на чергову прем’єру, катерина шпіца і руслан панов затрималися перед входом в театр для фотосесії. Питань немає, адже актриса вже продемонструвала нам рекордну кількість нарядів, так що їй обов’язково потрібно відобразити свої виходи — не дарма ж везла в сочі стільки одягу.

Катерину взявся фотографувати чоловік, вручивши коханій дружині парасольку для позування. А сам руслан залишився під дощем, захистившись від негоди тільки капюшоном толстовки. Не парочка, а просто обгортка з жуйки love is. Любов-це коли він виходить під дощ, щоб сфотографувати її красиву.

Ми не стрималися і вирушили дізнаватися у подружжя секрет їх щасливого сімейного життя, але закохані вже спізнювалися на прем’єру. Не станемо їх затримувати, бо знаємо, що на фільм «герда» наталії кудряшової вже майже не залишилося квитків. Бронювання було недоступне з самого ранку-щось нам підказує, що цей аншлаг може стати вісником перемоги на «кінотаврі».

Картина не дарма носить ім’я казкового персонажа. Пам’ятайте оригінальні версії дитячих історій, в яких сестри попелюшки відрубують собі пальці, щоб вмістити ноги в кришталеву туфельку, а русалочка не живе довго і щасливо зі своїм принцом, а перетворюється в морську піну, спостерігаючи за байдужістю коханого? так ось “герда” кудряшової — це якраз доросла версія дитячої казки, де головна героїня намагається врятувати кая і всіх інших персонажів, а потім приймає рішення виручати тільки себе.

Насправді герду звуть лера. Вдень вона вивчає соціологію і проводить опитування сусідів, щоб отримати п’ятірку по практиці, а вночі танцює в клубі, щоб заробити на ліки для матері. Таблетки допомагають їй триматися в своєму вигаданому світі і відпливати від реальності, в якій чоловік-алкоголік пішов до іншої і все одно повертається в сім’ю.

” а це твоє справжнє ім’я?”,- запитують герду кілька разів за фільм. І до кінця стрічки ми вже не знаємо, що вона відповість, зате точно розуміємо, що лера стала головним персонажем. Антигерой вона або протагоніст, вирішувати глядачеві, а от чи стане «герда» переможцем, скоро з’ясують члени журі «кінотавра».

123…27

Світлана каминіна

дивитися галерею

Єлизавета чепрасова