«ростуть без дозволу”: зірка “кухні” олена ксенофонтова показала дорослих дітей

409

48-літня олена ксенофонтова-щаслива мати двох дітей. Її дорослий 18-річний син тимофій, який був народжений у другому шлюбі з продюсером іллею неретіним, вступив до інституту кіно і телебачення (гітр) в москві. 10-річну дочку софію, що з’явилася на світ в союзі з юристом олександром рижих, зірка проводила в школу.

Напередодні, 5 жовтня, ксенофонтова опублікувала кадр з обома дітьми. На фото тимофій і софія позували в обнімку. Олена не раз говорила про те, що між сестрою і братом склалися теплі довірчі відносини.

Хотіла написати про далекі і близькі світи. Про винахідливість небес. Про еквілібри долі. Потім подивилася і вирішила насолоджуватися миттю без зайвих слів. Як же це круто, хлопці, що ви є один у одного!» – підписала фото артистка.

У коментарях до фото шанувальники висловили своє щире захоплення дітьми актриси. Вони вважають, що дочка і син ксенофонтової помітно подорослішали за останній час.

“які у вас гарні діти, такі доросленькі вже, час летить, ростуть без дозволу«,” мені здається, синочок на вас схожий. Обидва такі чудові”, ” стільки любові на цьому фото. Видно, як брат трепетно ставиться до сестри», — зазначили фоловери.

Раніше в одному зі своїх попередніх інтерв’ю олена відповідала на головне питання про те, чи хочуть її діти піти по стопах мами. За словами артистки, син і дочка вже визначилися зі своїм майбутнім.

” син мій-споглядач. Тіма скористався моментом і ходив в гори, насолоджувався природою, самотністю, багато читав. А софія весь час пропадала на майданчику — знімалася в масовці, попрацювала хлопавкою, адміністратором, реквізитором і так далі. Їй було цікаво все. Але актрисою соня бути не хоче-зараз каже, що стане візажистом або масажистом. Тимофій, навпаки, подумує про акторську професію. У дітей свої проблеми, сподівання, секрети, але при цьому у нас досить довірчі відносини. І я разом з ними проживаю дорослішання, переходи в нову якість. Це важко, але дуже цікаво», — говорила актриса.