Зірки, що стали батьками за допомогою сурогатних мам

262

Поява дочки філіпа кіркорова алли-вікторії 26 листопада 2011 року стало справжньою сенсацією в російському шоу-бізнесі. Про те, що у нього народилася дочка, артист розповів на церемонії «золотий грамофон», отримуючи чергову нагороду. А в тому, що виносила дитину саме сурогатна мати, співак зізнався в ефірі шоу «пусть говорят».

” я це сьогодні не приховую — – сказав філіп. – і на своєму прикладі хочу показати всім, що самотні люди, які хочуть мати дітей, можуть вирішити свою проблему. Звичайно, я розумію, що серед моїх прихильниць була маса бажаючих народити мені дитину. Але де гарантії, що завтра цій дівчині не спаде на думку забрати у мене дитину?”

Малятко з’явилася на світ в майамі, її виносила американка. Перші три місяці життя дівчинки супроводжувалися безпрецедентними заходами секретності. Потім, коли філіп бедросович перевіз аллу-вікторію в свій підмосковний будинок, пристрасті вщухли. Але через сім місяців, 29 червня 2012 року, співак здивував всіх вдруге: на своєму концерті в столиці болгарії софії він розповів про те, що у нього народився ще й син!

Хлопчика, якого назвали мартіном, також справила на світ сурогатна мама. Вагітність і пологи, як і у випадку з аллою-вікторією, проходили в америці. Ім’я обох жінок залишилося таємницею.