Скільки у вас буде дітей згідно знаку зодіаку

687

Бажання обзавестися великою сім’єю або, навпаки, бажання обмежитися однією дитиною залежить від багатьох факторів – наприклад, від того, в якій родині росли ви і ваш партнер.

Джерело: unsplash

На думку астрологів, на те, скільки у вас буде дітей, може впливати і ваш знак зодіаку.

Деякі знаки люблять залишатися активними і сміливо можуть стати багатодітними батьками, в той час як для більш пасивних знаків наявність великої кількості дітей в будинку може стати справжнім випробуванням.

Астролог скай александер, автор книги “магічна астрологія”, склала гороскоп для майбутніх батьків і розповіла, скільки дітей може хотіти той чи інший знак. Пропонуємо дізнатися про переваги знаків зодіаку щодо кількості дітей в їхній родині.

Рак (21 червня — 21 липня)

Рак-це знак, який астрологи найбільше асоціюють з сім’єю, материнством і будинком, тому цілком природно, що вони будуть схильні мати величезну сім’ю. “раки надають великого значення сімейному життю і часто відчувають себе найбільш задоволеними з дітьми у своєму житті-чим більше, тим краще”, – говорить скай. Раки також прагнуть створити міцну сім’ю і підтримувати її, тому вони, ймовірно, будуть процвітати в ролі багатодітних батьків.

Джерело: unsplash

Телець (21 квітня — 20 травня)

Ласкаві, турботливі, щедрі і турботливі тельці — віддані батьки, незалежно від того, скільки у них дітей. За словами астролога, вони завжди обдаровують дітей увагою, хорошою їжею і матеріальними благами. Загалом, чим більше дітей – тим краще для тельців. Їхні діти отримають масу уваги і любові, незалежно від того, скільки їх буде в сім’ї. «однак їм слід бути обережними, щоб не зіпсувати своїх дітей надмірною дисципліною”, – додає скай.

Лев (22 липня – 22 серпня)

Левам подобається демонструвати свою зоряну силу, тому вони з більшою ймовірністю захочуть, щоб у їхній родині було кілька дітей. “леви дуже пишаються своїм потомством”, – говорить скай. І як ознака самовираження лев, ймовірно, захоче створити творчу, яскраву сім’ю зі сміливими і сильними особистостями, з якими вони можуть йти пліч-о-пліч по життю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Овни грайливі і палкі і завжди зберігають дитячу натуру. В якомусь сенсі вони ніколи по-справжньому не дорослішають. “ці веселі люди завжди готові грати зі своїми дітьми в гру, в м’яч або в футбол, тому вони, ймовірно, захочуть, щоб дітей було багато. Щоб зібрати цілу команду!”,- пояснює астролог.

Козеріг (22 грудня — 20 січня)

Козероги цінують свою спадщину і традиції і ставляться до всього серйозно, в тому числі і до сім’ї. Оскільки ідея спадщини дуже важлива для них, овни, ймовірно, захочуть близько трьох дітей. “козероги хочуть зберегти прізвище і свій родовід, тому для них дуже важливо мати дітей», — говорить скай.

Стрілець (22 листопада-21 грудня)

«астрологи описують стрільця як знак розширення, і ці люди люблять робити все в своєму житті по-крупному, в тому числі мати велику сім’ю”, – говорить астролог. Оскільки вони сповнені ентузіазму в житті, їм важливо мати дітей, з якими можна отримувати задоволення, тому вони, ймовірно, захочуть трьох або чотирьох дітей, якщо зможуть! “батьки-стрільці, які захоплюються подорожами, будуть брати своїх дітей в подорожі в ранньому віці, щоб показати їм світ і розширити їх кругозір. Сімейні прогулянки-велика справа для цих активних людей”, – говорить скай.

Ваги (22 вересня — 21 жовтня)

Ваги люблять дітей, але при цьому вони акуратні. Хаос, який виникає через велику кількість дітей, часто може бути для них занадто руйнівним. “ймовірно, вони будуть щасливі з одним або двома дітьми, не більше», – говорить астролог.

Джерело: unsplash

Близнюки (21 травня — 21 червня)

Близнюки — природжені вчителі, тому вони будуть ділитися порадами зі своїми дітьми і стануть відмінними зразками для наслідування. «вони завжди готові допомогти своїм дітям з домашніми завданнями або грати в ігри, що сприяють навчанню», – говорить скай. Ці творчі люди-мері поппінс в знаку зодіаку, і вони хотіли б, щоб, як мінімум, двоє дітей увійшли в їхнє життя. Символ близнюків-близнюки, тому, за словами астролога, батькам може здатися дуже привабливою ідея мати близнюків.

Скорпіон (22 жовтня — 21 листопада)

Скорпіони цінують свою конфіденційність, і якщо у вас цілий будинок дітей, усамітнення – недосяжне бажання. “скорпіонам також подобається контролювати своє оточення і все, що відбувається в їх повсякденному житті», — говорить скай. “тому ці люди можуть віддати перевагу невеликій сім’ї, щоб звести до мінімуму неприємності та невизначеність».

Діва (23 серпня – 21 вересня)

Діви відомі своїм перфекціонізмом, тому вони можуть уникати великої родини. Швидше за все, вони обмежать розмір своєї сім’ї, можливо, однією дитиною, щоб дати їм прекрасне життя. “оскільки діви люблять порядок і охайність, їм може бути легше піклуватися про одну дитину, ніж про декількох», — говорить астролог.

Джерело: unsplash

Риби (20 лютого — 20 березня)

Лагідні і добросерді, риби люблять дітей, але вони також надчутливі і легко можуть бути пригнічені через шум, активності і стресу, пов’язаного з вихованням дітей. “отже, вони, швидше за все, обмежаться однією дитиною, яку будуть щиро любити і з радістю виховувати”, – говорить скай.

Водолій (21 січня — 19 лютого)

Водолії суперсамостійні і потребують свободи, особливо коли мова йде про просування по кар’єрних сходах. «хоча вони можуть виступати за ініціативи по догляду за дітьми, освітні можливості для дітей і допомоги по вагітності та пологах, вони також можуть відмовитися від повсякденних обов’язків по вихованню дітей”, – сказала астролог. Вони можуть мати дуже маленьку сім’ю, а деякі можуть взагалі не хотіти мати дітей.