Ця осінь буде пахнути тобою.tangier vanille aerin lauder

295

Доброго часу доби всім!)

Ось і настала осінь.

Для мене це пора особливої філософії і занурення в себе. Скажу чесно, осінь я не люблю, та й в цілому всі холодні місяці в році, мені не вистачає світла, тепла, емоцій і я зі страшною силою починаю шукати у всьому антидепресанти*, в тому числі і в нескінченному світі ароматів.

З настанням осені відбувається зміна ароматів з квіткових, фруктових, акварельних, охолоджуючих і дзвінких на більш теплі, солодкі і обволікаючі.

Саме таким ароматом для мене є tangier vanille aerin lauder , який був випущений в 2016 році і я 5 років підходячи до корнеру бренду завжди тягнула руки до цього гіпнотичного флакону.

верхні ноти: ваніль, бергамот, троянда.

середні ноти: амбра.

базові ноти: сандал, мускус .

флакон стильний і лаконічний, хочеться його тримати в руках, вивчати і отримувати естетичну насолоду

У цьому ароматі я люблю все, особливо в прохолодну / холодну пору року він звучить неймовірно красиво і розкривається по особливому!)

рідина не залишає слідів на одязі, незважаючи на свій насичений колір

Тут воістину красива ваніль, не кондитерська, злегка деревна і з дуже доречними цитрусовими нотками, які не виконують соло, а відтіняють і трохи розбавляють солодку ваніль.

кришка, як дорогоцінний камінь, хочеться вдивлятися і шукати нові малюнки

Аромат на 100% жіночний, теплий, зігріваючий, затишний, об’ємний, але при цьому дуже сексуальний.

Вся ця бездоганно скроєна композиція загорнута в мускус, правильний, без догляду в мило і без котиків*.

Це як вийти в осінній ранок, з чашкою ароматної кави, загорнувшись в м’який плед, під яким з одягу нічого немає, тільки ви, з оксамитовою шкірою і солодкуватістю ніжного, вершкового сандалу. А яка тут гіпнотична і принадна амбра, що не випирає, а округла, як жіночі форми, що доповнює і підкреслює всю красу ванілі.

Тикаючись носом в своє зап’ястя хочу почути троянду, так як на моїй шкірі, вона красиво може звучати — але тут її зовсім небагато, буквально пару пелюсток, але це абсолютно не заважає занурюватися в цей красивий аромат.

Знаєте, яка особливість у tangier vanille aerin lauder — його хочеться знову і знову шукати на шкірі, вдихати і насолоджуватися красою піраміди і звучанням.

Тримається на моїй холодній шкірі чудово до 10 годин, а на одязі і волоссі до переможного.

Спасибі estee lauder за прекрасний, зігріваючий якір, за смачну радість у флаконі, за те, що ця осінь однозначно пропахне tangier vanille і впевнена буде розгортати чоловічі (і не тільки) носи в слід, так як шлейф у аромату красивущий

І вабить-компліменти гарантовані!)

висновок: вся лінійка aerin по своєму красива і мальовнича! кожна знайде в ній свій (а можливо і не один) аромат, який буде радувати і підкреслювати жіночність !

Для кого: для жінок.

Рік випуску: 2016 р

Концентрація: парфумерна вода.

Групи: східні.

Парфумер: firmenich

Об’єм: 50 мл.

Ціна: 8160₽

Оцінка: 10/10+

через фото спробувала передати всю затишність цього теплого аромату

Знайомі з ароматами від бренду?

Буду рада почути вашу думку!)

Я таня, зі мною ти †