Афро-кучері: як зробити модні пружинки в домашніх умовах

513

Незвичайні укладання приходять на допомогу, коли хочеться злегка змінити імідж, володіючи при цьому можливістю повернутися до первозданного вигляду. Афро-кучерики підійдуть для будь — якого випадку-будь то недільне побачення або п’ятнична вечірка з друзями.

Кому підійдуть афрокудрі

Афро-кучері ідеально підійдуть для дівчат з витягнутим типом обличчя і дрібними рисами. А ось круглолицим панночкам таке укладання може не підійти — дрібні кучерики здатні візуально збільшити обличчя. Особливо виграшно афрокудрі виглядають на високих дівчатах з довгим волоссям. На короткому волоссі кучері додадуть пустощів і кокетства.

Як зробити африканські кучері самостійно

Найпростіший метод створення зачіски — плойка. Середній розмір кучерів підійде для дівчат чиє волосся добре тримають накрутку. Щоб афро-кучері вийшли якомога дрібніше, буде потрібно спеціальна конусоподібна плойка. Важливо використовувати перед завивкою термозахисний засіб і текстуруючий спрей, які допоможуть вашій зачісці протриматися якомога довше.

етап 1. розділіть волосся на окремі пасма за допомогою гумок, щоб було простіше працювати з плойкою.

етап 2. виділяйте дрібні прядки і накручуйте їх звичним способом, фіксуючи на плойці на 20-30 секунд.

Зробити об’ємні і стильні афро-кучері не так вже й складно, і для цього зовсім не потрібні ні плойка, ні праску. Мінімум шкоди для волосся, максимум результат! для створення таких чарівних кучерів вам знадобляться матеріали, які буквально завжди під рукою.

Трубочки для коктейлів

Модна в 1970-х зачіска з мільйоном завитків вже який сезон поспіль не втрачають своєї актуальності. І як вдало, що для створення такої зачіски вам знадобляться лише … Коктейльні трубочки!

Покладіть поруч з собою 20-30 трубочок для коктейлів. Нанесіть мус або пінку на чисте сухе волосся. Якщо віддаєте перевагу спреї для стайлінгу — краще збризкувати окремо кожне пасмо, щоб зачіска довше трималася.

Візьміть гребінець з ручкою-спицею. Гострим кінцем гребінця відокремте тонку пасмо. Прикладіть соломинку до коріння і туго намотайте на неї пасмо. Складіть трубочку навпіл і закріпіть невидимкою або шпилькою.

Закінчивши накрутку-сміливо йдіть займатися своїми справами. Трубочки потрібно протримати на голові 2-3 години, щоб кучері встигли сформуватися, а засіб для укладання повністю висохло. Прискорити процес можна за допомогою фена.

Витримавши потрібний час, акуратно зніміть завитки з трубочок. У вас повинні вийти пустотливі пружинки. Розпушити їх пальцями. При необхідності заколіть і зафіксуйте лаком.

Олівці

Пустотливі кучерики цілком можна зробити за допомогою … Простих олівців! розповідаємо, як.

Найкраще такі кучері будуть триматися, якщо волосся будуть чистими і трохи вологими. Після душу ретельно просушіть волосся рушником, рухаючись від коренів до кінчиків.

Запам’ятайте, чим тонше пасмо ви будете брати, тим локони будуть дрібними і пружними. Широкі пасма-плавні і об’ємні кучері.

Накручувати необхідно вертикально, починаючи від самих з кінчиків і плавно рухаючись до коріння.

При накручуванні пасма на олівець, злегка відтягуйте волосся в сторону і вниз, щоб вона краще зафіксувалася на поверхні олівця. Для фіксації скористайтеся праскою, провівши їм по накрученої пасма.

Не поспішайте знімати гарячу пасмо з олівця, дайте їй трохи охолонути, для найкращої фіксації збризніть лаком.

Гумки

Дуже зручно в даному «домашньому» методі те, що ви можете вибирати розмір кучериків і навіть міняти їх форму — все буде залежати від обраного стилю завивки. А тому зі звичайними гумками можна отримати як великі локони, так і середні. І навіть дуже дрібні: для цього запасіться великою кількістю гумок!

Все просто-скрутіть на голові маленькі пучки (чим менше пасмо, тим дрібніше кучері) і закріпіть кожен пучок інший гумкою.

Тримайте на голові пару годин, потім знімайте, збризкуйте лаком і насолоджуйтеся результатом!

Бігуді

На щастя, виробники дбайливо стежать за трендами і навіть випустили бігуді, призначені спеціально для того, щоб можна було граючи обзавестися бажаними завитками. Все, що вам залишається — підібрати підходящий для вас варіант і звільнити час і запастися терпінням для того, щоб закрутити не менше 30 прядок на бігуді.

Для цього способу вам знадобляться бігуді з найменшим діаметром. Мийте голову, підсушуйте на половину. Нанесіть улюблений засіб для укладання і починайте накручувати дрібні прядки на бігуді. В ідеалі робити це перед сном, щоб локони висохли природним шляхом. Якщо часу мало і результат потрібен тут і зараз-добре і довго просушіть волосся феном. Вуа-ля, афро-кучері готові!

Як продовжити ефект афрокудрей за допомогою доглядових засобів

Щоб зачіска протрималася якомога довше, важливо підібрати ідеальні засоби, які підходять під ваш тип волосся. Розповідаємо вам про кращі засоби по догляду за афро-кучериками, які допоможуть вам захистити волосся і зберегти пустотливі завитки якомога довше.

Лак середньої фіксації l’oreal professionnel infinium pure strong hairspray-ідеальний помічник для створення афро-кучерів. Крім того, він має нейтральний запах. Цей лак відмінно підходить для домашнього використання і допоможе вам зберегти бажаний ефект надовго.