“вогняна кейт”: міддлтон одяглася в червоне з голови до ніг

296

Кейт міддлтон продовжує дивувати сміливими і яскравими, але при цьому елегантними образами.

Наприклад, днями кейт вийшла в світ в яскраво-зеленому пальто erdem, досить вузькому і злегка приталеному. Навіть її чоловік, принц вільям, здивувався такому вбранню. Мабуть, він не звик бачити свою дружину в одязі настільки “соковитих” відтінків.

А золота сукня міддлтон на прем’єрі нового фільму про джеймса бонда напевно увійде в топ зіркових нарядів з червоної доріжки 2021 року. Так само як і її блискучі “туфлі попелюшки” на недавній екоцеремонії, заснованої герцогом кембриджським.

Тепер же міддлтон показалася на публіці в яскраво-червоному total-look і відразу заслужила прізвисько «вогняна кейт». Після цього виходу багато дівчат захочуть на себе таке приміряти. Виявляється, навіть цей яскравий і удаваний «небезпечним» відтінок може виглядати елегантним і цілком вписуватися навіть в офіційний модний образ.

Для нового виходу кейт вибрала довгу плісировану спідницю christopher kane, обтягуючу водолазку ralph lauren точно такого ж відтінку і доповнила образ елегантними човниками кольору кави з молоком — теж від ralph lauren.

До речі, червоний колір можна віднести до базових — він тримається в топі в будь-який час і в будь-який сезон. Тому якщо ви навчитеся носити речі такого відтінку, то це виручить вас не раз і не два, в будь-який час і в будь-яких ситуаціях.

Як ще можна носити червоний: приклад інших зірок

+14

Ліда буслаєва