Костянтин хабенський: кар’єрний зліт і поповнення в сім’ї

263

День народження костянтина-11.01.1972.

клара кузденбаева, нумеролог:

«у костянтина нумерологія олімпійського чемпіона. Він би приніс нашій країні не одне золото. І ще з нього вийшов би відмінний хірург. Енергетика у людини настільки сильна, що якщо він візьметься оперувати людей, загоюваність у пацієнтів буде моментальною.

Але є у костянтина і негативна риса. Це його впертість. Він-людина рамок, для якого існує лише чорне і біле. А сірого немає і в помині. У нього абсолютно не розвинена інтуїція, і переконати його в чомусь можна, тільки розклавши все по поличках. Але костянтину пощастило. Його дружина ольга (актриса ольга литвинова. — прима. “антени”) – інтуїт. Відносини в родині у них гармонійні. Хабенський « “донор”, людина, що дає енергію, і він ділиться їй з дружиною. Але дружині не вистачає душевного тепла, так як костянтин, незважаючи на всю свою доброту, людина жорстка.

борис хігір, фахівець з імен:

«у перекладі з грецького ім’я костянтин означає»стабільний”. Людина з високою працездатністю, відповідальністю. Акуратний, делікатний в справах. Костянтин виборчий у знайомствах. Він важко сходиться з людьми і ще важче з ними розлучається. При цьому у хабенського добре розвинені органи чуття. Особливо нюх. Для нього важливий запах, що виходить від людини, особливо якщо це запах коханої жінки.

Костянтин-прекрасний сім’янин. Він розчиняється в дітях. Не має значення, син або дочка, він любить обох безмірно. Мінусів у костянтинів мало. Один з них — велелюбність. Незважаючи на всю відданість дружині, костянтини можуть задивлятися на інших жінок.

Хабенський-людина ранима, його досить легко образити. І, відчуваючи це, він і сам намагається стримувати емоції”.

Мехді ебрагімі-вафа, ясновидець, переможець ” битви екстрасенсів»:

«костянтин домігся багато чого. Але чекає його ще більше! я бачу його роль у міжнародному проекті, де він зіграє героя, який змінив хід історії. А потім трапиться відхід в іншу сферу-меценатства. І відкриття лікарні його імені.

У кості будуть ще діти, швидше за все, дочка. А взагалі це людина з неймовірним внутрішнім потенціалом і силою. Він вміє співчувати і допомагати. Але, допомагаючи іншим, він бере частинку їх болю на себе. Тому так важливо близьким людям бути поруч і підтримувати його”.

Автограф

«людина дуже неоднозначна і багатогранна у своїх талантах. Високий ступінь егоїзму. Любить себе і вміє змусити інших любити себе. Зворотний бік цієї риси характеру-здатність до божевільних вчинків, в тому числі і пов’язаних з небезпекою для життя — про це говорить центрованность тексту.

Такі люди рано досягають самоідентифікації: йдуть від батьків, починають працювати, вибирають якісь шляхи, від яких потім відмовляються. Протягом життя кілька разів змінюють курс: з атеїстів стають віруючими, з питущих — непитущими …

В професії дуже педантичний, вимогливий до себе і до інших. Здатний долати себе в екстремальних ситуаціях і йти до кінця — на це вказує загострений розчерк замість підпису, недоробка елементів кінцевих букв в словах і чергування великих і друкованих букв.

У таких людей практично ніколи не буває багато друзів, (максимум один-два, але на все життя, – класичний інтроверт. Звик розпоряджатися людьми, і вони його слухаються. Звик до успіху – не бачить себе поза ним. В даний час знаходиться в стані стабільно наростаючого душевного підйому (всі рядки йдуть вгору з однаковим кутом підйому).