Скандальна сукня жанни фріске нарешті знайшла нового господаря

352

0 скандальна сукня жанни фріске нарешті знайшла нового господаря

Ще навесні стало відомо, що сукня, в якій жанна фріске прийшла на премію mtv russia music awards в 2008 році, піде з молотка. Благодійний фонд, організований родичами співачки після її смерті, збирає кошти для дітей-інвалідів. Тоді це плаття виставили за 100 тисяч рублів, але воно так і не знайшло нового господаря. Мабуть, ціна виявилася занадто високою.

За словами сестри жанни фріске наталії, від артистки залишилося багато речей: ювелірні прикраси, біжутерія, платівки, вбрання з червоних доріжок. Наталя категорично заявляла, що вони не збираються розпродавати всі речі відомої співачки, а тільки деякі і тільки для того, щоб допомогти хворим дітям.

Рік тому через ще одну сукню жанни спалахнув скандал. Наталя фріске виступила на приватній вечірці і повністю скопіювала образ покійної сестри. Наталя наростила собі афрокудрі і одягла одну з найулюбленіших суконь жанни кольору фуксії. Шанувальників розлютила нахабство молодшої сестри жанни. Користувачі мережі розпекли наталію за невміння співати, за її спробу зайняти місце жанни і за безглузде наслідування сестрі.

Зараз сукня жанни з церемонії вручення премії нарешті знайшла нових господарів. Фонд жанни фріске “я поруч” взяв участь у відкритті музичного будинку для сліпоглухонімих.

Право першими увійти в будинок було довірено молодятам-христині і максиму. Христина повністю незряча, а її чоловік бачить тільки одним оком. І перед тим, як вони переступили поріг будинку, сім’я жанни фріске вручила христині подарунок на весілля — плаття жанни, в якому вона була на церемонії mtv russia music awards 2008, і яке в березні було виставлено на аукціон в рамках благодійного форуму «зроблено з любов’ю, заряджено добром», проте не знайшло тоді свого володаря.

Фонд жанни фріске

До речі, шанувальники артистки дуже обурилися, дізнавшись, що сім’я розпродає її майно. Фанати відзначили, що фріске є дуже забезпеченими людьми, тому їм повинно бути соромно за те, що вони продають речі покійної.

Валерія залевська