«сон по 16 годин на тиждень і голодні дієти»: як професія довела христину асмус до ручки

365

Більше місяця триває скандал, пов’язаний з театром єрмолової і олегом меньшиковим зокрема. Нагадаємо, що в серпні 2021-го художній керівник, а в минулому і директор театру, скоротив 21 співробітника через значні збитки. Однак у потрапили під звільнення акторів є своя думка щодо того, що відбувається. За їхніми словами, вони перешкоджали олегу євгеновичу “відмивати” державні гроші і просувати своїх «улюбленців».

Що ж, поки одні актори сумують без роботи, у їх колеги христини асмус з творчою самореалізацією проблем явно немає. Настільки, що здоров’я зірки похитнулося від занадто великого навантаження, в чому вона і зізналася своїм передплатникам, супроводивши текст чорно-білою фотографією.

view this post on instagram

A post shared by asmus kristina (@asmuskristina)

«тиск 200, кров з носа, сон по 16 годин на тиждень вже багато місяців, лопнули капіляри в очах, порвані зв’язки на нозі (які я так і не відновила), висока температура раз в кілька днів, безсоння, затримка місячних на 2 місяці (я не вагітна!), головний біль, регулярно сів голос, голодні дієти… А мені тільки 33. Сказати, що фізичне і ментальне здоров’я в критичному стані — нічого не сказати», — зізналася актриса.

Асмус розповіла, що з нетерпінням чекала єдиних вихідних у місяці, щоб приділити час відновленню здоров’я та відпочинку, проте на одному зі знімальних майданчиків проектів, де зараз зайнята актриса, вирішили забрати ці дати на зйомки. Відмовитися від незатверджених заздалегідь днів, за словами христини, не представлялося можливим.

“і якщо (цитата) моя “совість дозволить мені відмовитися”, то штрафи і суд. Плюс формулювання, що я потоплю цим кіно, всіх підводжу і що лікування — це насправді відпустка, нібито моя примха і треба знайти на це всі інші дні. Яких у мене немає від слова “зовсім”», — пояснила актриса.

Однак пізніше христині все ж вдалося домовитися з керівництвом, і зовсім скоро вона відправиться на заслужений відпочинок, щоб привести свою душевну рівновагу і стан організму в порядок.

” слава богу передумали після того, як я хотіла зняти своє ім’я з титрів. Але боляче дуже… Хто там у всьому звинувачує “зажралися акторів”? боже, бережи російське кіно», – уклала знаменитість.

Зараз кар’єра христини дійсно йде в гору. Її ім’я постійно фігурує в пресі. Незважаючи на велику зайнятість в кіно, асмус також грає в театрі єрмолової і є ведучою шоу «золото геленджика» на тнт разом з іваном охлобистіним, своїм серіальним колегою і великим другом. Також зовсім недавно почалися зйомки серіалу “люся”, де актриса зіграє разом з данилом козловським.