Чого бояться справжні жінки: страх, що чоловік дізнається про зраду

306

Чоловіки помиляються-представниці прекрасної статі цілком можуть змінювати заради того, щоб відчути нові переживання, позбутися депресії або для того, щоб не поступитися подрузі в кількості шанувальників. Чого вже гріха таїти, бувають і більш серйозні причини: після 5-7-10 років шлюбу сексуальні переживання втрачають свою яскравість, але ж потреба в новизні присутній і у жінок теж. Крім того, дії істинної жінки навряд чи можна загнати в прості формули, чого варта одна тільки фраза: “мене в ньому щось приваблює, а що саме зрозуміти не можу!”

Питання в тому, що чарівні особи, на відміну від чоловіків, все-таки шукають емоційної близькості і психологічного комфорту і розглядають відносини на стороні не в перспективі «тільки на одну ніч».

Чим небезпечна відкрита таємниця

  • Обдурений чоловік може випивати і вести себе вкрай вороже, оскільки за злістю і агресією він намагається заховати почуття відчаю і образи на дружину. До речі, цей жіночий страх чоловіки часто використовують:»якщо дізнаюся, що ти мені зраджуєш — задушу”. Для деяких жінок такі фрази виявляються “щепленнями” від відносин на стороні, але є і ті, хто не боїться загроз отелло. “авось, пронесе?» – думають вони і кидаються в безодню пристрастей. Такі жінки навіть приводять додому коханців, такі собі любительки екстремального сексу. Питання в тому, чи вміє партнер стрибати без жердини, чи володіє акторськими навичками, щоб зіграти, а головне — чи буде готовий коханець зробити такий трюк заради нашої героїні.

  • Боїться жінка і засудження суспільства. Справа в тому, що як і раніше сильний стереотип, згідно з яким справжній чоловік може змінювати своїй дружині, тоді як для жінки відносини на стороні є ганебними. Представниця прекрасної статі повинна бути надійним тилом свого чоловіка, люблячою матір’ю і дружиною. Наявність коханця ніяк не вписуються в цю ідеальну картину. А вже якщо дізнаються батьки … Що подумає батько? як я буду дивитися в очі матері? що скажу дітям, коли вони мене запитають, чому тато пішов? жінка взагалі схильні постійно відчувати почуття провини, воно виховувалося в них протягом багатьох поколінь і стало вірним супутником жіночої долі.

  • Цей страх, звичайно, безпосередньо пов’язаний зі страхом жінки, що її звичне життя зміниться. Тому можливий розлучення, роз’їзд з чоловіком це теж серйозна причина приховувати відносини на стороні, щоб розваги залишилися б в графі «розваги», а не в графі «проблема» і ні в якому разі не піддалися б розголосу. Особливо, якщо чоловік забезпечує нашу героїню, а житлоплощу нехай і не належить йому повністю, але все-таки є спільною. Ось тільки невдача жінки зовсім не можуть мовчати, коли закохані. Тому ще до першого сексуального контакту про шанувальника заміжньої жінки знають всі її подруги. А вони вже час дарма не втрачають, збирають компромат: фотографуються під час спільних походів в театр, поїздок до єгипту, куди їх брали для забезпечення алібі. Не варто дивуватися, якщо в один прекрасний момент така подружка подзвонить і скаже: «сьогодні твій чоловік залишається на ніч у мене. Ми вирішили почати нове життя”.

Чи все таємне стає явним?

Взагалі прояв страху викриття в зраді вельми неоднозначно. З одного боку жінки, бажаючи приховати факт зради, готові зробити все можливе, з іншого — готові самі у всьому зізнатися. Справа в тому, що зрада часто пов’язана з величезним, всепоглинаючим почуттям провини. Нашу героїню мучить совість, через що вона знову і знову звертається до подій невірного дня. В результаті, простір навколо неї починає змінюватися, здається, що ось-ось і чоловік здогадається про зраду. Не подумайте, що це темні сили, пояснення набагато простіше: обманщик, який відчуває глибоке почуття провини, мимоволі жадає покарання. Щоб опинитися в руках правосуддя, а в нашому випадку — чоловіка, жінка несвідомо здійснює проколи. Маленькі помилки, немов дорожні покажчики, рано чи пізно приведуть чоловіка до сумної правди. Але станеться це лише в тому випадку, якщо наша героїня не перестане звинувачувати себе.

” якщо ти мені зміниш, зізнайся чесно, я тебе прощу. Головне, не бреши мені”. Ймовірно, чоловік каже це цілком щиро і вірить, що зрозуміє обожнювану дружину. Однак не варто поспішати з щиросердним визнанням, воно може мати для відносин самі непередбачувані наслідки. При цьому чоловік може навіть не припускати, як на нього вплине «гола правда».

У такій непростій ситуації головне заспокоїтися і проаналізувати подію без зайвих емоцій. Необхідно зважити всі факти і відповісти собі на питання: «у чому криється найбільша небезпека? у виявленні самого факту брехні або в незворотних наслідках, до яких призведе каяття?”

Якщо наша героїня одного разу оступилася і не збирається більше шукати зустрічей з іншим чоловіком, ймовірність розкриття її секрету мала. Так може бути, жінці краще забути про епізодичні історії і подивитися на цей вчинок з точки зору придбання безцінного досвіду?

Але іноді саме на третій людині будується благополуччя сім’ї. Іноді в сім’ї стільки негативних моментів, проблем, що якби не були б відносин на стороні, негатив захлеснув би всіх домочадців. Зв’язок з іншим чоловіком в цьому випадку стає невеликим оазисом, де жінка відчуває себе коханою, повноцінною і потрібною. Вона може і далі створювати видимість успішної сімейного життя.