Спектакль закінчено: дмитро ісхаков подав до суду на поліну гагаріну

335

Про світле і легке розлучення поліни гагаріної і дмитра ісхакова можна забути назавжди. Відносини між колишнім подружжям загострилися до межі. Дмитро, щоб врегулювати питання зустрічей з дочкою мією, звернувся до суду.

Позов був зареєстрований 16 вересня, на даний момент справа знаходиться в процесі технічного розподілу між суддями.

” у позові йдеться про встановлення порядку спілкування ісхакова д.і. З дітьми», — пояснили виданню «стархіт» в тверському районному суді столиці.

Ісхаков, відзначимо, не раз зізнавався-відносини з гагаріної залишаються складними і напруженими, а контактують вони виключно з питань виховання 4-річної дочки. Однак і тут не завжди все було гладко.

Місяць тому ісхаков написав в instagram, що стикається з постійними перешкодами з боку поліни і не може бачити мію тоді, коли вважатиме за потрібне: «мені в найстрашнішому сні ніколи не приснилося б, що мені доведеться постійно питати дозволу, щоб побачити дочку».

І це не перший раз, коли між поліною і дмитром виникають розбіжності з приводу дочки. На початку 2021-го ісхакову навіть довелося звернутися в фнс, щоб заборонити гагаріної полетіти з мією у відпустку на занзібар. Фотографа дуже обурив той факт, що його колишня дружина їде відпочивати в розпал пандемії коронавірусу, не попередивши його. Крім того, дмитро боявся, що у відпустку поліна поїде не одна, а з новим коханим. Фотограф категорично не хотів, щоб його дочка подорожувала з чоловіком, якого він не знає.

Мабуть, після цього поліна якраз і затаїла жіночу образу на колишнього чоловіка, незважаючи на те, що у відпустку вона все одно поїхала.

У суді дмитро хоче врегулювати питання, що стосуються не тільки його дочки мії, а й сина поліни андрія від першого шлюбу, якого чоловік виховував, як власну дитину.

Останнім часом спілкування хлопчика і колишнього вітчима зійшло практично на нього. Дмитро впевнений, що частково в цьому винен перехідний вік андрія. “йому 13, він віддалився від мене. Але це нормально”, – говорив ісхаков.

Здається, спектакль все ще не закінчений.

123…12

Поліна гагаріна завжди дуже трепетно ставиться до свого особистого життя

дивитися галерею

Анна мільйонова