Якщо хутро, то штучний, якщо чоловік, то князь: спадкоємець російського престолу георгій романов одружився на італійці

430

«увага: це хутро синтетичне і спеціально створене еліною самаріною”, – попередила нас ребекка беттаріні, яка напередодні стала законною дружиною великого князя георгія михайловича романова. Італійці тепер особливо важливо дотримуватися російські традиції, тому в instagram вона частенько з’являється в хутрі (як з’ясувалося, штучних) і на тлі російського триколора.

У тому, що георгій михайлович і ребекка скоро одружаться, не сумнівався ніхто. Це не зіркові заручини, які розриваються незадовго до наступної — такі витівки собі можуть дозволити хіба що періс хілтон і дженніфер лопес. У 2017 році ребекка стала головою благодійного фонду, заснованого великим князем, а в липні 2020-го прийняла православ’я, і всім стало ясно: голубки готуються до весілля.

Хоча скажемо чесно, називати подружжя голубками трохи дивно, адже обидва вони не те що птахи високого польоту, а справжні небожителі. Георгій романов-єдиний син глави будинку романових великої княгині марії володимирівни і принца прусського франца вільгельма (в православ’ї михайла павловича).

Великий князь, до речі, завдяки далекій спорідненості з британською королевою вікторією займає 140-е місце в черзі на престол.

Ребекка-дочка італійського дипломата, спадкова дворянка. Завдяки любові матері до благодійності рано почала протегувати індіанським племенам у венесуелі, розробляти власні програми. Беттаріні говорить на п’яти мовах, і російська в їх числі. Правда, дружина великого князя не зупинила свої уроки-немає межі досконалості.

Взагалі спадкоємцям будинку романових переважно одружуватися і виходити заміж за таких же спадкоємців інших династій, але марія володимирівна була зачарована гіпотетичної невісткою і милостиво дозволила синові вибрати дружину по любові. Головне-щоб та любила росію, і ребекка це довела.

Вже четвертий рік вона посилено студіює місцеву культуру, а з минулого літа офіційно стала вікторією романівною беттаріні — прийняття православ’я було обов’язковим пунктом для одруження. Закохані пообіцяли, що одружаться наступної осені, і обіцянку дотримали. Як по годинах, в кінці вересня вони розписалися в столичному рагсі, а вінчання призначили на 1 жовтня.

«we said “так”», — написала новоспечена вікторія у своєму instagram.

Церемонія пройшла досить скромно, були тільки найближчі з боку нареченого і нареченої. Для найважливішого дня ребекка вибрала небесно-блакитну сукню італійського дизайнера кьяри боні. У човниках ми вгадуємо jimmy choo – якщо це дійсно так, то дружина великого князя виходила заміж в кастомізованих туфлях, так як інших таких на сайті бренду не знайти.

А ось вінчальним вбранням ребекка обіцяє здивувати. Матеріал для сукні вона вибирала сама і зупинилася на італійському шовку. Російський дух до нього покликана додати вітчизняний дизайнер еліна самаріна. Ескіз образу беттаріні завчасно не показує, та й георгій михайлович не підозрює, як буде виглядати його кохана — секрет.

Відомо тільки, що на рукавах дизайнер вишила стеклоярусом грифона, а обручки закоханим подарував будинок фаберже.

Після вінчання наряди подружжя відправлять в російський музей, де вони займуть місце почесних експонатів. Саме таїнство пройде в ісаакіївському соборі санкт-петербурга, і це не випадково. Романови змогли повернутися в росію тільки в 1991 році, коли ленінграду було повернуто його історичну назву.

Тоді-то народжений в іспанії великий князь і відвідав вперше росію, тому для нього важливо почати новий етап життя саме в цьому місті. Це буде перша за 127 років весілля романових в петербурзі.

Весілля цесаревича, до речі, прокоментував дмитро пєсков. “у кремля немає думки ніякої з цього приводу«,-зазначив прес-секретар президента і додав, що вони все одно»завжди бажають щастя молодим”. А у нас є думка: прекрасно, коли два люблячих серця знаходять один одного. Бажаємо їм довгого і щасливого життя!