Чоловік-лев і жінка-скорпіон: сумісність в любові і шлюбі

1119

Сумісність в любові

Вогненним левам притаманні бійцівські якості, агресивність. Вони генетично запрограмовані на конфлікти, прояв агресії, грубе домінування. Владні люди побоюються близьких духовних відносин, цінують незалежність. З точки психології така форма поведінка вважається патологічною, але саме це несвідомо привертає протилежну стать.

По поглядам, відношенню до життя їм близькі скорпіони. Леви інтуїтивно вирахують дівчину з вибуховим характером навіть у натовпі. Представниці водного знака непередбачувані у вчинках, стрімкі і імпульсивні за характером. Їх дії нагадують гірський некерований потік, який зносить все на своєму шляху. Жінки ніколи не вибирають партнерів, які вважають за краще вести розмірене життя. Їм цікаві “погані хлопчики” з історіями, розвиненим інтелектом, здатні на вчинки. Вони віддані, чесні з собою та іншими, різання у висловлюваннях, воліють говорити правду в обличчя. Львів це зачіпає, зате допомагає емоційно здригнутися і на ділі доводити гендерну перевагу.

Чоловікові-леву і жінці-скорпіону легко завести роман, оскільки партнер завжди готовий до відносин. Він упевнений у своїй привабливості, любить покрасуватися, продемонструвати кращі риси характеру. Однак солодкий лепет при свічках, трохи лестощів і захоплення з приводу його винятковості — і він біля ніг. Така манера поведінки імпонує, і він не чинить опір.

Чоловік-лев і жінка-скорпіон в любові однаково пристрасні. Як старанні учні із задоволенням вивчають камасутру, насолоджуються життям. Якби відносини будувалися виключно на почуттях, союз проіснував довго. Найчастіше крім ліжка людей мало що пов’язує.

Після пристрасного роману пара рідко залишається разом. Коли включається свідомість, між партнерами починаються протиріччя. На перший план виходять взаємні амбіції, бажання довести свою значимість і незамінність.

Якщо раптом відносини узаконюються, починається протистояння. У шлюбі любов чоловіка-лева і дівчини-скорпіон зазнає змін через лідерство в сім’ї. Самолюбним людям складно знайти компроміс, але частіше дівчині доводиться здавати позиції. Прислів’я про косу і камінь точно характеризують відносини за межами спальні. У домінантних чоловіків яскраво виражена самість. Глибоке переконання в тому, що довіряти можна тільки собі, і природний егоїзм формують почуття гордині. Для нього не існує авторитетів, чужої думки, іншої правди. Люди до хрипоти можуть з’ясовувати, чиї інтереси важливіші і результати значиміші. На цьому конфлікти не вичерпуються. Один з переможених затамує образи і помститься при першому зручному випадку. У цьому особливо досягають успіху дівчата, яким нічого не варто «вкусити» нишком, іронізувати з приводу значущості і незамінності. Однак при обопільному бажанні люди можуть домовитися. Мир в будинку зазвичай підтримує жінка. У цьому їй допомагають вроджені хитрість і проникливість.

Важливий фактор для гармонізації відносин-дитина. Після його народження чоловік стає поступливішим. Таким образів, шлюб чоловіка-лева і жінки-скорпіона цілком може бути успішним.

Сексуальна сумісність

На сумісність левів і скорпіонів впливає багато факторів. Обидва знака-натури пристрасні і небайдужі до сексу, жадібні до плотських відчуттів, не соромляться в прояві емоцій і бажань. Експерименти в ліжку дозволяють забувати про сварки і прощати один одного. Незважаючи на непростий характер партнерки, її вдається емоційно підпорядкувати. У поданні хлопця вона відповідає ідеальному образу коханки; на думку дівчини, партнер уособлює мужність.

Вона бачить в самці харизму, підсвідомо відчуває його міць і сильну енергетику. Їй імпонують його владність, внутрішня сила. Жінці важливо захоплюватися чоловіком, відчувати енергетичну перевагу. Це розпалює цікавість і збуджує почуття.

Немов відчуваючи на міцність характер, дама пропонує свої правила гри, і це тимчасово вдається. Якщо на перших порах самолюбним і владним самцем керують гормони, з часом, коли з’являється звичка, він починає диктувати умови. Але партнерка теж претендує на лідерство, і це призводить до непорозуміння. Однак такий формат відносин пробуджує в чоловікові енергію активності і штовхає на вчинки. Дії викликають у дівчини повагу, тому в майбутньому, незважаючи на протистояння поглядів, вона готова поступитися першою.

Незадоволеність від життя у лева неодмінно позначиться на інтимній сфері. Настає момент, коли людина отримує задоволення тільки після витонченого сексу і повного підпорядкування партнерки. Однак представницям водних знаків статус сексуальної рабині навіть до вподоби.

На роботі і в побуті

Тандем легко можна назвати авантюрним. Незважаючи на збіг поглядів, життєвих цілей, у вирішенні ділових повсякденних питань в парі виникають протиріччя. Спілкування в форматі» начальник і підлеглий ” не сприймає жоден із знаків. Амбітному леву апріорі складно залежати від чужої думки і бути в підпорядкуванні. Експресивному скорпіону досить приводи, щоб з дрібниці розгорівся скандал.

Основна проблема чоловіка-лева і дівчини-скорпіона в тому, що вони не вміють домовлятися. Через запальність, невміння вести конструктивний діалог, взаємних маніпуляцій виникає маса проблем в повсякденному житті. Однак розумна жінка розуміє, що поставити на місце партнера можна не криками і претензіями, і перевіряє на ньому різні тактики.

Якщо опустити негативні моменти, чітко розділити обов’язки і не вести боротьбу за» домашній престол”, людям комфортно разом. Тим більше що льву важливий статус зразкового сім’янина. Він піклується не тільки про особисту кар’єру, але про благополуччя сім’ї — не скупиться на дорогі подарунки, любить смітити грошима. Люди із задоволенням проводять разом час, дивляться одні й ті ж фільми, подорожують, люблять пригоди і ризик.