Як убита мандрівниця габбі петіто стала блогеркою-мільйонницею після смерті

451

Габбі петіто-популярна тревел-блогерша. Протягом декількох років дівчина щодня публікувала знімки з численних поїздок і ділилася з передплатниками найцікавішими фактами про життя мандрівників.

У instagram-зірки був молодий чоловік, з яким вона планувала зіграти весілля. Хлопець із задоволенням фотографував кохану на тлі красивих видів, але сам на знімках з’являвся нечасто.

Останньою подорожжю габбі і брайана стала поїздка в вайомінг. Там же з дівчиною сталася трагедія, яка потрясла весь світ, — її тіло було знайдено в національному парку бріджер-тетон.

Смерть блогерші поки що оповита різними таємницями, чутками і здогадками. Відомо, що пропала блондинка в кінці серпня, а її наречений повернувся додому у флориду поодинці 1 вересня. Чоловік відмовлявся пояснювати родичам і знайомим, куди поділася габбі. А через 10 днів він втік з міста.

Кажуть, що останнім часом габбі і брайан багато сварилис, а в подорожі конфлікти почастішали. Одного разу поліції навіть довелося втрутитися, щоб вирішити скандал, який дійшов до бійки.

Як розповідали співробітники поліції, габбі пояснила їм, що на тлі нескінченних сварок вона стала тривожною і дратівливою, тому вони з брайаном обговорювали можливість продовжити турне окремо. При цьому молоді люди заявили, що люблять один одного і не збираються висувати ніяких звинувачень.

За словами батьків блогерші, 24 серпня відбулася їх остання розмова з дочкою. Тоді ж вона опублікувала і своє останнє фото.

Більше габбі ніхто не бачив і не чув. Однак її мати продовжувала отримувати текстові повідомлення з телефону дочки. Останнє з них прийшло 30 серпня. У ньому говорилося, що в національному парку зв’язку немає, тому зателефонувати вона зможе нескоро. Мама блогерші як і раніше переконана, що цей невеликий текст був написаний не габбі.

Після заяви батьків про зникнення габбі поліція намагалася зв’язатися з її нареченим. Але він не відповім їм.

” з мого досвіду, близькі партнери часто стають першими, на кого падає підозра правоохоронних органів в таких ситуаціях. І стандартне попередження “будь-яке слово буде використано проти вас” вірно, незалежно від того, чи мав мій клієнт хоч якесь відношення до зникнення міс петіто»,-пояснив адвокат брайана.

Брайан зник відразу ж після того, як поліція назвала його головним підозрюваним у справі про вбивство. Смерть дівчини визнали насильницькою, а її наречений оголошений в розшук.

Інтернет-публіка, жадібна до подібних історій, вже обрушилася на соцмережі підозрюваного.

” де габбі?”, “як тобі не соромно? ненавиджу таких, як ти!!!”, “так виглядає вбивця!”- пишуть коментатори.

Після зникнення габбі 22-річну мандрівницю стали шукати не тільки поліція і фбр, але і користувачі соцмереж. Інтернет-детективи зібрали навіть 77 тисяч доларів, які пішли на її пошуки. У тіктоку ролики з хештегом #gabbypetito набрали вже більше 800 мільйонів переглядів, а на її instagram тепер підписані більше мільйона чоловік — хоча ще 15 вересня їх було близько 50 тисяч.

За ці дні поліції і передплатникам габбі вдалося зібрати розповіді кількох очевидців, які спілкувалися з блогеркою і її нареченим незадовго до зникнення.

Так, наприклад, популярна тікток-блогерка міранда бейкер повідомила, що 29 серпня вона особисто підвозила брайана у вайомінгу. За словами дівчини, вона підібрали його недалеко від того місця, де пізніше було знайдено тіло габбі. Він відразу запропонував їм заплатити 200 доларів за поїздку, але вийшов вже через півгодини, дізнавшись, що вони прямують не туди, куди він думав.